Saderības Horo***ps: kā pēc iespējas ātrāk atrast savu ideālo partneri

Ūdens stihijas zīmes (Vēži, Zivis un Skorpioni) lielisko sadzīvo ar savas stihijas pārstāvjiem, tāpēc, ja abi esat šīs stihijas pārstāvji, Jūs izveidosiet lielisku pāri. Šādās attiecībās valdīs harmonija, uzticība un savstarpēja sapratne, tāpēc Jūs nekad nenogursiet viens no otra un visos jautājumos vienmēr atradīsiet kopīgu valodu. Veiksmīga savienība var izveidoties arī ar Gaisa stihijas pārstāvjiem (Ūdensvīriem, Dvīņiem un Svariem). Te var izveidoties ilgstošas attiecības, no kurām Ūdens stihija pārstāvji saņems visu, ko no dzīves arī vēlas, jo šāda veida savienība motivē šīs stihijas pārstāvjus uz personisko izaugsmi.

Uguns stihijas zīmes (Strēlnieki, Auni un Lauvas) var izveidot ļoti labas attiecības ar savas un arī Gaisa stihijas pārstāvjiem. Pārī Uguns – Uguns situācija vienmēr būs labvēlīga un stabila, bet attiecības Uguns – Gaiss, Gaisa elementa pārstāvis būs noteicošais, jo viņš būs tas, kurš vadīs Uguni vajadzīgajā virzienā un palīdzēs sasniegt mērķus, taču šī savienība nevar būt pārāk ilgstoša, jo Uguns stihijas pārstāvji ir pārāk greizsirdīgi, impulsīvi un egoistiski. Ar pārējām stihijām sadzīvot varētu būt visnotaļ grūti, jo ne katrs ir spējīgs izturēt šo zīmju pārstāvju “ugunīgo” dabu.

fire-art-wallpaper-4

Gaisa stihijas zīmes (Ūdensvīri, Svari un Dvīņi) lielisku pāri var izveidot ar Ūdens stihijas pārstāvjiem. Šāda savienība var būt visnotaļ ilgstoša, tomēr, ja Ūdens stihijas pārstāvji būs pārāk prasīgi, Gaisā stihijā dzimušie agrāk vai vēlāk pieliks punktu šīm attiecībām. Savienība ar savas stihijas zīmēm ir iespēja tikai tādā gadījumā, ja starp viņiem valda arī kopīgas intereses.

Lasi vēl: Nosaki saderību ar mīļoto pēc Fen Šui stihijām

Zemes stihijas zīmes (Jaunavas, Mežāži un Vērši) var radīt ļoti spēcīgas attiecības ar Gaisa un Ūdens stihijas pārstāvjiem, jo tieši šo stihiju zīmes var dot Zemes stihijas pārstāvjiem tās sajūtas un emocijas, kas viņiem ir ļoti nepieciešamas, tomēr šo attiecību atmosfēra noteikti nebūs atkarīga no Zemes stihijas pārstāvja, visu izlems Gaiss vai Ūdens. Ar pārējiem elementiem Zemes stihijas zīmes nevar izveidot visnotaļ laimīgu laulības dzīvi.

COMMENTS

Leave a Comment