Saldus aicina uz gardāko nedēļu septembrī

No 24. līdz 30.septembrim Saldus novadā notiks mūspusē nebijis gastronomisks pasākums – visas nedēļas garumā Saldus novada ēdināšanas uzņēmumi – restorāns “Stikla pērlīšu spēle”, kafejnīcas “Hot Cafe”, “Terase”, “Ziemelis”, “Grila burgers”, “Bordertauna” un “Mežavējš” – aicinās ikvienu nobaudīt īpaši šim notikumam veidotu un sagatavotu “Rudens garšu” piedāvājumu. Trīs ēdinu komplekta cena būs 12 EUR, bet būs iespējams pasūtīt arī vienu vai divus ēdienus, atkarībā no katras kafejnīcas piedāvājuma.

Savukārt 29. septembra vakarā Saldus tirgus laukumā notiks grila ballīte ar grupām “Tehnikuma trio”, “Sudden lights” un “Dzelzs vilks”, bet nakts balli spēlēs grupa “Dakota”. Pasākumu vadīs dabas pētnieks un žurnālists Māris Olte.

Pasākuma laikā būs iespēja apmeklēt maksas atrakcijas bērniem, radošās darbnīcas, pavāra Žaņa-Raivo Behmaņa (restorāns “Trīs pavāri”) gatavošanas meistarklases un brīvdabas kino. Tāpat Saldus ēdināšanas uzņēmumi būs sagatavojuši dažādus pārsteigumus un balvas lielajai loterijai.

Ieeja pasākumā BEZ MAKSAS.

Pasākumu atbalsta Saldus novada pašvaldība, rīko Saldus novada p/a “Saldus TIKS centrs”.

Leave a Comment