Samanta Tīna raudāja par Eirovīzijas atcelšanu: “Stulbums un sviests”

Latvijas Eirovīzijas uzvarētāja Samanta Tīna beidzot izteikusies par šogad atcelto Eirovīzijas konkursu… Kā jau sagaidāms, viņas domas nav tās “siltākās”, un dziedātājas rūgtums ir  vairāk nekā manāms!  Viņa par esot izraudājusies! 

Samanta Tīna viesosies TV kanāla “STV Pirmā!” realitātes šovā “Slavenības. Bez filtra”! Tieši šovā arī Samanta, cita starpā, runās par šo jautājumu!  Tāpat viņa izrādīs arī savu dzīvokli un runās arī par citiem savas dzīves aspektiem.

Lasi arī: Laikraksts izsaka teoriju: latvieši varēti būt imūnāki pret koronavīrusu

“Astoņus gadus es esmu centusies, cīnījusies, un tad vienkārši notiek kaut kāda dabas kataklizma, un viss. Tu tur neko nevari izdarīt,” emocijās dalās Samanta, piebilstot, ka kameru priekšā gan neraudās, jo esot jau izraudājusies.

“Man ir visas tiesības to darīt. Pirmām kārtām – esmu sieviete un otrām kārtām – esmu cilvēks, emocionāla būtne. Protams, ka es pārdzīvoju,” godīgi atzīstas Latvijā populārā dziedātāja. Viņa faktu, ka atcelta “Eirovīzija” salīdzina ar ilgi kārotu un ļoti dārgu konfekti, kuru beidzot dabūjusi, bet pēkšņi tā tiek izrauta no rokām.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu, kāpēc tieši Samanta konkursa atcelšanu uzskata par “stulbumu un sviestu” (plus noskaties VIDEO) 

COMMENTS

Leave a Comment