Sargeņģeļu horoskops visām zodiaka zīmēm. Uzzini, kurš ir tavs aizstāvis

Uguns

Mihaēls ir sargājošais erceņģelis Auna, Lauvas un Strēlnieka zīmēm. Viņa vārds nozīmē “tas, kurš ir kā Dievs”. Mihaēls ir kareivis, aizstāvis, svētais cīnītājs. Vai tas neizklausās pēc kaisles personifikācijas? Viņš nes dievišķo laipnību pasaulē, lai arī dažreiz viss, ko mēs redzam, ir liesmojošs zobens viņa rokā. Dažās Rietumu tradīcijās Mihaēls sargā dienvidu pamatvirzienu.

Zeme

Vērša, Jaunavas un Mežāža erceņģelis ir Uriēls. Viņa vārds nozīmē “gaismas Dievs”, un klasiskajā mākslā viņš bieži vien tur rokā mirdzošu laternu. Uriēls ved cilvēkus pretī viņu liktenim un iedrošina uz augstāko mākslu, dzeju un visām tām lietām, kuras mūs saglabā civilizētus un piezemētus. Uriēls sargā ziemeļu pamatvirzienu.

Gaiss

Dvīņu, Svaru un Ūdensvīru erceņģelis ir Rafaēls. Viņa vārds nozīmē “Dievs dziedina”. Rafaēls ir dāsns, sniedzot dziedināšanu un dažāda veida atjaunojošas enerģijas. Tas iekļauj radīšanu un nepārtraukto cieņu pret tradīcijām. Viņš sargā austrumu pamatvirzienu, kur aust Saule un aizsākas viss jaunais.

Ūdens

Vēžu, Skorpionu un Zivju erceņģelis ir Gabriēls. Viņa vārds nozīmē ”Dieva spēks”, un viņa nestajās vēstīs ir liels spēks. Ja tu lūdz “Esi sveicināta, Marija”, tu atkārto vārdus, kurus Gabriēls teica, paziņojot Kristus dzimšanu. Islāmā teikts, ka lūgšanas ir radījis Gabriēls. Gabriēls ienes pasaulē taisnību, dievišķo spēku un atklāj mums lielas mistērijas.

la.lv

Leave a Comment