Saules aktivitāte mūsdienās nes lielas pārmaiņas cilvēcei nākamo četru gadu laikā

Ak, mūsu sabiedrība ir strukturēta tā, ka, ja tu sāc šaubīties par iedibinātām patiesībām, tu kļūsti atstumts. Taču ar katru gadu kļūst arvien vairāk cilvēku, kas šaubās par oficiālās zinātnes patiesumu. Viņi cenšas rast atbildes senajās mācībās, ieklausīties savā ķermenī un vērot dabu. Šodien mēs visi esam liecinieki tam, kā mainās klimats, kā mainās daba mums apkārt. Cilvēku psihe un uzvedība mainās. Saulei tajā visā ir liela nozīme.

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze 2023. gada novembrim: Vērsi sagaida veiksme, Skorpionu – pārmaiņas!

Lasi arī: Eņģeļu laiks 2023. gada novembrim: kādu palīdzību un kad vislabāk lūgt, lai iegūtu vislielāko laimi!

Saules aktivitāte, ko mēs redzam šodien, sākās aptuveni pirms 17 mēnešiem. Pirms tam uz Saules bija arī uzliesmojumi, taču tie bija mazāk pamanāmi. Saule šobrīd ir iegājusi aktīvajā fāzē, kas ilgs vēl vismaz 4 gadus. Šajā laikā cilvēci gaida ne viens vien šoks. Saules aktivitāte ir saistīta ar izmaiņām zemes garozā, aktivizējot vulkānus un ūdens resursus. Mēs jau tagad novērojam dabas katastrofu pieaugumu visā pasaulē. Zemestrīces, viesuļvētras un cunami nav viss, kas pēdējā laikā notiek uz Zemes.

Izmaiņas dabā un cilvēku apziņā

Mūsdienās bieži var dzirdēt frāzi: “Pasaule ir kļuvusi traka.” Un tas attiecas arī uz cilvēku garīgo stāvokli. Naidīgums  kļūst arvien aktīvāki un patērē cilvēci. Naids, dusmas un neuzticība piepilda cilvēku sirdis. Mūsu ķermenis ir savstarpēji saistīts ar kosmiskajiem ķermeņiem. Kosmosā notiekošais ietekmē mūsu ķermeni un smadzenes. Bet vai saules aktivitāte tiešām ir tik bīstama?

Saule ir nepieciešams elements augu un dzīvo organismu aktīvai augšanai. Saule silda un dod savu enerģiju. Mūsu ķermenis aktīvi strādā vasarā un pāriet taupīšanas režīmā ziemā, kad ir mazāk saules. Saule ir dzīvības enerģijas avots. Bez saules nevar būt dzīvības un izaugsmes.

Un tikai cilvēku kolektīvie centieni var mainīt ģeopolitisko situāciju uz Zemes. Kad cilvēki kopā sāk domāt pozitīvi, radīt, nevis iznīcināt. Tad saules aktivitāte dos viņiem spēku realizēt labos nodomus. Tuvākajā laikā Saule sāks savu lielāko aktivitāti un 2024. gads kļūs par noteicošo cilvēku izvēlē. Pozitīvas domas rada pozitīvas darbības. Viena cilvēka rīcība var piesaistīt citu cilvēku uzmanību radīšanai. Katrs no mums ir sava likteņa un savas dzīves radītājs, tātad arī dzīvības uz visas Zemes radītājs.

Kā jūs reaģējat uz saules aktivitāti? Vai pamanāt enerģijas pieplūdumu vai, gluži otrādi, spēka un apātijas zudumu? Dalieties savos novērojumos komentāros.

Leave a Comment