Šausmas un spoki 250 gadus senajā ēkā

Beidzoties gaišajam gadalaikam un tuvojoties ziemai, robeža starp īsto un mistisko pasauli kļūst īpaši plāna un Visu svēto dienas priekšvakarā pār zemi valdot viss mistiskais. Šogad dažādas mistiskas un spocīgas lietas norisināsies 250 gadus senajā ēkā Kuldīgas ielā 13, kur šobrīd atrodas Jauniešu māja.

Apvienojot ēkas apaļo jubileju un Helovīnus, notiks pašu jauniešu organizētā Šausmu trase, kas iepriekšējos gados ieguvusi lielu popularitāti. Tematiski šoreiz trases dalībnieki atbilstošajās šausmu un spoku noskaņās uzzinās par ēkas vēsturi un kas tajā noticis pirms Jauniešu mājas.

Šausmu trase notiks divas dienas – piektdien, 26.oktobrī, un sestdien, 27.oktobrī. Abas dienas no plkst. 17:00 līdz 21:00. Ieeja ir bez maksas un trasē dalība notiks komandās 2 līdz 4 cilvēku sastāvā. Komandas varēs izveidot arī uz vietas.

Uzmanību! Trasi apmeklēt varēs tikai tie, kas sasnieguši 13 gadu vecumu.

Šausmu trasi organizē Jauniešu mājas padome, kas apvieno aktīvus Ventspils jauniešus, kuri savā brīvajā laikā plāno dažādas iniciatīvas sev un arī citiem Ventspils jauniešiem un pārējiem iedzīvotājiem. Lai trasē tiktu bez pārlieku garas rindas, organizatori iesaka laicīgi pieteikties Ventspils Jauniešu mājas Facebook lapā, sūtot vēstuli ar datumu un laiku, kurā labprāt piedalītos trasē!

Leave a Comment