Savāda ģimene, kur visiem ir 12 roku un kāju pirksti. Un viņi tos liek lietā!

Ģimene, kura ir liela mūzikas un sporta fane, var izmantot savas papildus ekstremitātes, lai paceltu šos hobijus pavisam citā līmenī.

Ir vieglāk strinkšķināt ģitāru, spēlēt klavieres un tā kā ģimene nāk no Brazīlijas, kurā futbols ir kā otrā reliģija, tad savas prasmes un ekstra ekstremitātes tiek pielietotas arī futbolā.

six2

Visā ģimenē ir 26 ģimenes locekļi, bet 14 no tiem ir apveltīti ar papildus pirkstu skaitu, kas nozīmē, ka daiļā dzimuma pārstāvēm nākas atstāt mazliet lielāku naudas summu par manikīra pakalpojumiem, nekā vairumam cilvēku.

Joao, kurš ir 15 gadus vecs, ir vārtsargs futbola komandā: “Tas ir tikai labi, jo manas plaukstas ir lielākas un es labāk var satvert bumbu, nekā cilvēki, kuriem ir 5 pirksti. Sarežģījumi rodas vienīgi tad, kad nākas pirkt cimdus. Man ir jāpērk divi pāri, viens “pirksts” jānogriež un jāpiešuj pie otra pāra, lai sanāktu vieta 6 pirkstiem.”

six3

Savukārt, Marija mācās spēlēt klavieres: “Ar sešiem pirkstiem ir daudz vieglāk aizsniegt vairākas notis. Mans klavierspēles pasniedzējs ir izteicis vēlēšanos kaut viņam būtu seši pirksti!”

Viena no ģimenes mammām stāsta par savu pieredzi: “Parasti, kad kāda no ģimenes sievām ir stāvoklī, tad sonogrāfijā pirmais, kas tiek meklēts ir sestais pirksts. Parasti īpaša vērība pat netiek pievērsta bērniņa dzimumam. Tik ļoti mums patīk mūsu seši pirksti!”

Avots: mirror.co.uk

Leave a Comment