Seksa 12 nokrāsas. Erotisko fantāziju horoskops

AUNS Auna zīmē dzimušie var fantazēt par enerģisku mīlēšanos, kad zvana mīļākajam vai mīļākajai, lai īstenotu iedomāto, bet pazīstamā cilvēka vietā uz sliekšņa ierauga kādu savu elku – aktieri, dziedātāju vai futbola zvaigzni.

Spožā parādība ir vairāk nekā gatava nodoties seksam ar tevi! Tāpat kā tu, tavs zvaigžņotais partneris nav noskaņots klausīties lakstīgalas, bet gan izmēģināt visas iespējamās pozas visās iespējamās mājas vietās.

Kad esi izsalcis un noguris no seksa maratona, uz jumta nolaižas helikopters, lai jūs abus nogādātu debesīs gūt papildu punktus šai ieskaitē.

VĒRSIS Kā jau mīlošs un juteklisks Vērsis, tu fantazē par lomu spēlēm, kas palīdz pagarināt ceļu no priekšspēles līdz īstajai spēlei. Kā flirtējošs, pavedinošs žigolo vai brīnumdaiļa geiša tu visu uzmanību veltī savam mīlas objektam, pieskaroties un vairojot viņa baudu, kamēr tiek sagrūst daudzas barjeras.

Tava partnere vai partneris no savas puses dāvā varenu striptīzu, pēc kura jūs ļaujaties ugunīgam seksam.
Stundām ilgi pēc tam jūs uzturat savas baudas oglītes kvēlošas ar mīļām un sirsnīgām sarunām, ne uz mirkli neizlaižot viens otru no apskāvieniem.

DVĪŅI Tu atrodies pasakainā atpūtas vietā kopā ar dzejniekiem un mūziķiem, eksotiskiem dejotājiem un mūziķiem, kas ļauj pārbaudīt tava intelekta dziļumu. Tu saviem klausītājiem stāsti par mīlestību, rituāliem un jutekliskumu.

Acumirklī tevi ielenc liels apbrīnotāju pulks. Kad esi beidzis runāt, viņi sāk izklaidēt tevi. Tevi masē un apvēdina ar vēdekļiem, baro no rokas, lasa dzeju un dzied serenādes.

Kad viesības ir galā, tu paliec divvientulībā ar kādu no saviem apbrīnotājiem, kuru visvairāk esi apbrīnojis pats. Viņš vai viņa remdē ikvienas tavas slāpes un juteklisko vēlmi, kamēr pats vai pati to ekstāzē izbaudi.

VĒZIS Vēžiem tipiska fantāzija: tu esi dzirdējis, ka bijusī mīļākā vai mīļākais nokļuvis grūtībās. Tu iesēdies burvju kuģī un sapņu vējš aiznes tevi pie viņa. Tu viņu izdziedē ar mīlestību un pieķeršanos, pamodinot kaisli, kuru šis cilvēks reiz izjuta pret tevi, kā arī tos prieka mirkļus, kurus viņš savulaik sniedza tev.

Tu neko nelūdz, tomēr tavs partneris bez teikšanas apmierina ikkatru tavu sīkāko vēlmi.

Dodies projām atjaunots, pārveidots un atsvaidzināts… birst prieka asaras, jo tu zini, ka izglābtais būs tev pateicīgs uz mūžu mūžiem.

LAUVA Tu pamosties bagātību salā, kur tevi sedz dārgakmeņiem rotāti audumi, apbrīno un dievina itin visi.

Tev ir iespēja izvēlēties no milzum liela pievilcīgu partneru skaita, kas tevi izklaidē un flirtē ar tevi, kamēr tu izraugies savu tā vakara favorītu. Šīs sacensības finālā iekļūs tikai tie, kas ir gatavi izbaudīt mīlas priekus ar lielu entuziasmu un atdevi.

Nokļuvuši divvientulībā, jūs ļausieties dabas priekšā teiktajiem impulsiem. Pielūdzējs vai pielūdzēja, kas iekaros daudzu kāroto vietu pie taviem sāniem, būs tas, kurš baudā nopūtīsies vienlaicīgi ar tevi un ticēs, ka ar tik meistarīgu mīlētāju kā tu viena reize noteikti ir par maz.

JAUNAVA Tava iemīļotā persona ierodas pie tavām durvīm ar izsmalcinātām uzkodām un dārgu šampanieti, bet auto un šoferis gaida pienācīgā attālumā. Tavs fantāzijas tēls izņem no kabatas ar briljantiem rotātu pulksteni un apliek tev ap rokas locītavu. Tev pasniedz aploksni ar teātra biļeti un aizved uz teātra namu, kur aktieru grupa mīlējas visu trīs cēlienu garumā. Kad tu ierodies teātrī, tev ir iespēja izvēlēties, kuru cēlienu skatīties.

Kad aktieri ir paklanījušies un priekškars aizvēries, mīļotais tevi aizrauj tevi uz liftu, un jūs paceļaties līdz pasakaini iekārtotam penthausam, kas iekārtots atbilstoši jūsu jutekliskajām vēlmēm!

SVARI Vai nu fantāzija uzbur smalku Holivudas ballīti vai galantu balli greznā pilī Francijā gadsimtiem tālā pagātnē, bet, kā likums, darbojošās personas ir ļoti skaisti cilvēki, turklāt gudri, asprātīgi un gatavi jutekliskam flirtam.

Seksīgi scenāriji tiek izspēlēti ar eleganci, pāriem un grupiņām iesaistoties savstarpējās maiguma izpausmēs. Svaru zīmē dzimušie veras apkārt, ar skatienu uzaicinādami iepatikušos partnerus, lai uzsāktu lēnas un izsmalcinātas mīlas rotaļas.

Protams, tas viss tiek slepeni filmēts, lai pēc tam Svari to varētu izbaudīt, arī vienatnē esot. Vai atkal jaunā smalkā pasākumā.

SKORPIONS Tu esi dziļā, tumšā mežā, tavu seju sedz apmetņa kapuce, bet tavs iekāres objekts stāv mēnessgaismā kādā meža norā. Viņš vai viņa ir paklausīgi ievērojis katru tavu norādījumu, kā nokļūt līdz tikšanās vietai un kā rīkoties.

Tu ved savu mīļoto uz kādu pazemes alu, kur polsterētu ādas gultu silda garu sveču raustīgās gaismiņas. Tu novelc tikai apmetni. Joprojām apģērbies, tu sniedz savam partnerim stundām ilgu priekšspēli, kamēr tas lūdzas ko vairāk.

STRĒLNIEKS Džeza klubā, lekcijā vai dzejas lasījumā tu vēro uz skatuves stāvošo cilvēku. Tu koncentrējies uz viņu, iztēlojoties jūsu iespējamās attiecības un to, ka viņš vai viņa uztver tevis sūtītos signālus. Galvas palocīšana, piemiegta acs un mākslinieks nodod tev zīmīti, kurā rakstīts: “Pēc desmit minūtēm… pie rezerves izejas. Uz tikšanos.”

Kad iekārotā persona iziet no ēkas, tu paskrien viņam garām. Viņš vai viņa dedzīgi mēģina tevi notvert. Kad tas notiek, tevi skūpsta, ievelk namu ēnā un viss notiek.

Jūs ejat atpakaļ uz viesnīcu, kur šis cilvēks apmeties, pa ceļam rotaļīgi apstājoties, lai apstātos un skūpstītos. Galamērķī jūs gaida šampanietis, karsta duša divatā un mīlas pilna nakts.

MEŽĀZIS Norises vieta – eleganta veca māja, pilna ar burvīgām senlietām, visur staigā kalpotāji. Tavs daudz vecākais partneris, šķiet, devies komandējumā, tāpēc tu esi sastādījis/sastādījusi veselu sapņu mīļāko sarakstu, starp kuriem ir īpaši pievilcīgs kurjers, viesmīlis un puisis vai meitene ar dievišķīgi zilām acīm, ar kuru bieži saskatāties sporta klubā.

Tavās fantāzijās visas iespējas klauvē pie durvīm vienlaicīgi, mīļākajiem noslēpumaini ienākot un izejot no tavas smalkās guļamistabas, lai izpildītu ikvienu tavu vēlēšanos. Tavs dzīvesbiedrs vai kalpotāji par notikušo, protams, neko neuzzina.

ŪDENSVĪRS Tavos sapņos var iezagties nedēļas nogale kādā garīgās relaksācijas centrā, kurā par tavu izredzēto kļūst jogas skolotājs vai guru. Cits variants – SPA pie sapņaini skaistiem ūdeņiem. Katrā ziņā iztēle piedāvā jutekliskuma un garīguma kokteili, kas sākas ar pārsteidzošu nebēdnīgā skolotāja vai skolotājas tuvošanos.

Piemēram, joga pie baseina pārvēršas par mīlas rotaļām. Masāžas seanss negaidīti pārvēršas par ko vairāk.
Jūs izlavāties ārā pēc vakara meditācijas ar tējas traukiem, lai nodotos tantras pozām visas nakts garumā.
Kad nedēļas nogale ir galā, tu smaidīgs atvadies un dodies projām, mājot miera zīmi un solot tikties šai pašā laikā nākamgad.

ZIVIS Tu un tavs partneris atrodaties muzejā kādā tālā zemē, kur jūsu juteklību pamodina erotisku zīmējumu, statuju un citas erotiskas mākslas kolekcija. Praktiski grīļojoties no iekāres, jūs tomēr atturaties no aktīvas rīcības.

Tā vietā jūs baudāt dzērienus netālā privātā klubā, kur apmeklētājus izklaidē skaistākās dejotājas un dejotāji, kādus vien var iztēloties. Jūs plānojat tikties ar draugiem viesnīcā, lai kaut ko iedzertu pirms došanās pie miera.

Nokļuvuši viņu numuriņā, jūs atvainojaties un ātri aizverat guļamistabas durvis, atstājot draugus, baudām šampanieti un jūsu tuvības apslāpētās skaņas.

Avots:

aLA

Leave a Comment