Senlaicīgas receptes jaunības paildzināšanai

1.Katru dienu tukšā dūšā dzeriet dzērienu, kurā pievienota 1 tējk. šķidra un nedaudz izkausēta medus, 1 tējk. citrona sulas, un viena tējk. augu eļļas.

2.Uzvāriet, kā tēju izkausētu un sagrieztu pļavas ceļteku un dzeriet to trīs reizes diena pa ¼ glāzei. Līdzeklis efektīvi uzlabo vielu maiņu un labi atīra organismu.

3.Samaisiet 1 glāzi vārīta ūdens, 5 g medus, 3 glāzes ar pīlādžu sulu, ½ glāzi piparmētras novārījuma un paturiet to 2 stundas aukstumā. Lietojiet uzturā ¾ glāzes 30 minūtes pirms ēdienreizes.

4.Samaliet gaļas mašīnā 300g žāvētas aprikozes, 300g attīrītus valriekstus, 300g, rozīnes, ar ciedru riekstiem. Pievienojiet šai masai 300g, medus un visu samaisiet. Šo masu glabājiet ledusskapi. Lietojiet pa 1-2 tējkarotei diena.

5.Senie grieķi piedāvāja pēc ēdienreizes uzturā lietot pa graudam sāli.

 Mūsdienas vairums faktu liek no sāls reflektori atteikties lielās kuņģa sulas izdalīšanās dēļ.

Kuņģa sula satur visus vajadzīgos elementus, kuri ir nepieciešami, lai sadalītu un izvadītu no organisma novecojušās šūnas.

Kuņģa sula, kad nonāk asinīs, dala ne tikai novecojušās šūnas, bet arī tās, kuras bojātas ar kancerogēniem, nitrātiem, brīvajiem radikāļiem, radionukleotīdu indi, kā arī ar smago metālu sāļiem. Pepsīnu saturošas vielas iznīcina ļaundabīgos organismus, kā arī, vēža šūnas.

Sāli uzturā vēlams lietot organisku bez blakus produktiem. Tādēļ apmēram 30-60 minūtes pēc ēdienreizes pāris graudiņus ar sāli paturiet uz mēles (aptuveni 1 g) dažas minūtes ļaujiet tam pakust mutē un norijiet siekalas. Sāli var aizvietot arī ar sekojošiem augu valsts produktiem: zaķkāpostu lapas, dilles, dekoratīvā kaktusa auglis, skābenes, ceļmallapu, parasta un jūras kāposta lapas (jūras kāpostus lietot pietiek 1-2 tējkarotes), fenheli, eleuterokoka lapas citronzāle, zelta stīga, ženšeņ sakni. Var arī lietot iesālītus dārzeņus, biezpienu, kūstošu sviestu (augu eļļu saturošu sviestu lietot uzturā nav ieteicams), žāvētus dārzeņus un augļus, garšvielas(timiānu, kanēli, koriandru, piparmētru u.c.). Lietojot augstāk minētos augu valsts produktus ļoti ilgstoši līdz pat cienījama vecuma sasniegšanai, jūs pagarināsiet jaunību un visas Sli**bas ies jums secen.

6.Jaunības eliksīrs. Paņemiet 2 ēd k ar brūkleņu ogām, 1 ēd k kalntekas stiebrus un eleuterokoka saknes, 3 ēd k mežrozes augļus. Visu labi sajauciet un 3 ēd k no kopējās maisījuma masas aplejiet ar 1l karsta ūdens. Uzlējums jāpatur aptuveni 3-4 stundas, izlejiet šo šķidruma daudzumu cauri sietam. Dzeriet 2-3 reizes diena pa 1 glāzei kā tonizējošu, stiprinošu un enerģijas atjauninošu līdzekli. Ļoti efektīvi lietot tādu līdzekļi, lai paildzinātu mūža ilgumu un nodrošinātu labu pašsajūtu.

7.Medus šķidrums ar bišu maizi. Izšķīdiniet 180g medus ar 0,8l vārīta ūdens, kurš ir istabas temperatūrā. Pievienot šajā ūdens un medus šķīdumā, nepārtraukti maisot, 50 gramus, bišu maizes tie ir ziedputekšņi, ko bites savākušas savās bišu šūnās stropos. Paturiet šo dzērienu dažas dienas istabas temperatūrā, līdz tas uzsāk rūgšanas procesu. Lietojiet ¾ glāzes 20-30 minūtes pirms ēdienreizes kā spēcinošu un jaunību atjaunojošu līdzekļi.

Leave a Comment