Seno ķeltu horoskops. Uzzini, kurš koks esi tu un ko tas nozīmē?

Pīlādzis. 21.01.- 17.02.

Pīlādži tika stādīti blakus durvīm un vārtiem, lai atvairītu ļauno. Tiek uzskatīts, ka pīlādzis sargā ceļu uz garu pasauli.

Pīlādzis ir pazīstams kā jūtīguma koks, kas aizsargā tos, kurus ieskauj ļaunās acs vilinājums, lai to gars varētu būt brīvs mīlestības gaismā. Pīlādzis esot dzīves koks un mājas sargs.

Pīlādža mēnesis ir laiks, kad koncentrēties uz to, kā pļausiet to, ko sēsiet nākamajos gados, laiks, kad domāt par savu mērķu sasniegšanu.

Cilvēki, kuri dzimuši šajā mēnesī, ir noslēpumaini un brīnišķīgi, tiem patīk apmierināt mīļoto cilvēku vēlmes. Pīlādžu mēnesī dzimušajiem ir spēja likt citiem ieraudzīt to, cik pasaule patiešām ir skaista. Šo cilvēku dzīves aicinājums ir attīstīt savu maģisko un garīgo pusi, lai palīdzētu visiem, kam nepieciešams. Pīlādžiem ir vajadzīga vieta, kur attīstīt savas spējas, citādi tie var kļūt nemierīgi un ķildīgi.

 

Osis. 18.02.-17.03.

Tika uzskatīts, ka oša koksne ir apburta, no tās tika veidoti druīdu šķēpi. Oša mēnesis ir mīlestības un romantikas laiks. Oša mēnesī dzimušo uzdevums ir parādīt citiem to, cik skaista ir pasaule un to, ka mēs esam dārznieki ne tikai šai zemei, bet arī savai dvēselei. Šo cilvēku galvenais izaicinājums ir stāvēt stingri ar abām kājām uz zemes, jo tiem ir tendence būt sapņainiem, būtu jāizvairās no pārlieku lielas aizsapņošanās un dzīvošanas savā pasaulē.

 

Alksnis. 18.03.-14.04.

Alkšņa mēnesī ir laiks izaugsmei, atdzimšanai un balansa atrašanai starp darbu un atpūtu. Alkšņi tika izmantoti tiltu, laivu, krūku, koka tupelīšu veidošanā, jo tie nepūst, saskaroties ar ūdeni.

Alkšņa posmā dzimušie tiek uzskatīti par darītājiem. Šis ir īstais laiks, lai veidotu savu biznesu, akadēmiskus projektus, sētu panākuma sēklas. Cilvēki, kas dzimuši šajā laika posmā, ir aizņemtas personas, kurām patīk uzņemties jaunus projektus. Taču šiem cilvēkiem ir jāiemācās atpūsties, citādi viņi ātri var “izdegt”.

 

Vītols. 15.04.-12.05.

Vītolu mēnesis ir laiks, kad atstāt labu iespaidu, piesaistīt mīlestību vai karjeru.

Pēc ķeltu zodiaka tie, kas dzimuši šajā posmā ir pārmaiņu bērni un veiksmīgi tiek galā ar dzīves pārmaiņām.

Vītoliem ir tendence augt ātri un neganti, ja vītolu aplauž dzīves vētras, tas atkārtoti iesakņojas un atkal izaug, kļūstot spēcīgāks un gudrāks.

Vītoli aug, lai pielāgotos visiem kāpumiem un kritumiem, ko dzīve var piedāvāt. Tas beigs šo dzīvi ar tādu pašu neizstājamu dvēseli, bet ar ļoti atšķirīgu ārpusi.

 

Vilkābele. 13.05. – 09.06.

Tas ir laiks, kad koncentrēties uz barjeras uzstādīšanu starp sevi un savām bailēm, lietām, kas dzīvē nepatīk vai neapmierina. Vilkābele simbolizē psihisko aizsardzību, un to aizsardzības nolūkos stādīja apkārt baznīcām, mājokļiem un zemēm.

Vilkābeles posmā dzimušie mēdz būt vecmodīgi, dziļi iesakņojušies tradīcijās, piesardzīgi un konservatīvi cilvēki ar sirsnīgu dabu.

Vilkābeles iesakņojas cietā zemē un pasargā savu ģimeni un apkārtējos, izmantojot ērkšķus kā drošības līdzekli. Vilkābeles ir ģimenes pamatakmens. Šie cilvēki pavadīs zināmu daļu savas dzīvi ķildojoties ar pārējo cilvēci, ironiski pasargājot visu, kas pašiem ir dārgs. To senās saknes ļauj sazināties ar senčiem, tas ļauj sajust to klātbūtni.

 

Ozols. 10.06.- 07.07.

Izaugsmes un auglības laiks, posms, kad apvienot savu gudrību, enerģiju un izdzīvošanas instinktus. Ozols ir druīdu svētais koks, kas simbolizē patiesību un nelokāmas zināšanas. Tika uzskatīts, ka ozolkoka durvis pasargā no ļaunuma ienākšanas.

Ozola posmā dzimušie ir savaldīgi, ļoti gudri, optimisti ar lielu pašapziņu, liekas, ka viņi zina lietas, ko skaidri redz. Tas ir tāpēc, ka ozolam ir tieša saistība ar zināšanām par druīdiem. Druīdi pieņēma savu nosaukumu no ķeltu ozola: Duir. Šī saite ir unikāla un svēta.

Visticamāk, šie cilvēki izniekos pirmo dzīves pusi, mācoties aptvert šīs spējas, līdz ticība palīdzēs sasniegt otro dzīves pusi. Otrajā dzīves pusē viņi apzināsies savu talantu un pilnībā izpratīs sev piemītošo spēku, izmantojot to, lai nestu labumu visiem.

 

Aslapainā palma. 08.07.-04.08.

Šajā posmā jācenšas aizmirst visu slikto. Ķeltu karotāji nēsāja no šī koka izgatavotas nūjas, jo ticēja, ka tas atvairīs ļaunumu un ienaidniekus. Ķeltu virsaišu pēcteči tika kronēti ar vainagiem, kas izgatavoti no aslapainās palmas.

Aslapainās palmas mēnesī dzimušajiem ir dziļa izpratne par tumšo, slēpto cilvēces pusi. Pēc tam, kad šie cilvēki sapratīs visu, kas aug tumsā un apgūs savus talantus, tiem būs iespēja iznest šīs lietas no tumsas un izcelt gaismā. Tādi cilvēki iesaistās citu sapņu un ambīciju piepildīšanā, sniedzot finansiālu un emocionālu atbalstu.

 

Lazda. 05.08.-01.09.

Laiks, kad koncentrēties uz zināšanu un gudrības iegūšanu, apziņas un sajūtu uzlabošanu. Ķelti uzskatīja, ka burvju prasmes un zināšanas tika iegūtas, ēdot lazdu riekstus.

Šie cilvēki ir radikāli domātāji un ideālisti, viņiem vērts aizdomāties par savu iekšējo spēku un identitāti. Bērnībā zināšanas un gudrība var likties apgrūtinošas, bet, kad cilvēks ir nobriedis, tās kļūst par vienu no lielākajām vērtībām. Lazda satur visas zināšanas par pasauli, un tas padara lazdu par izcilu skolotāju.

 

Kazenāji. 02.09.-29.09.

Simbols garīgo procedūru uzsākšanai un svētajām zināšanām.

Padara par dabīgu, mežonīgu, noturīgu cilvēku ar neierobežotu enerģiju. Tas var būt gan liels ieguvums, gan zaudējums, jo šie cilvēki strādā daudz ātrāk par citiem. Viņi pamana sīkas detaļas, tiem patīk noteikt augstus standartus.

Kazenājiem var būt grūti noteikt brīdi, kad samazināt tempu, citādi cilvēks var izdegt kā svece, beigās jūtoties noguris, izsmelts un piespiests atpūsties.

Steidzoties dzīvē izdarīt pēc iespējas vairāk, var sasniegt daudz, bet neatpūšoties palaidīsi garām daudzas iespējas, kas var gadīties ceļā. Ieteikums: neuztraucieties un nezaudējiet cerību, jo mērķi tiks sasniegti.

 

Efeja. 30.09.-27.10.

Tas ir laiks, kad būtu jākoncentrējas uz personīgo labsajūtu, elastības un noturības uzlabošanu. Efejas ir pazīstamas kā Nā*es, atdzimšanas un garīgās izaugsmes simbols, tās spēj turēties pie visa un kāpt uz augšu, tas padara efeju arī par izturības un apņēmības zīmi.

Cilvēkiem, kuri dzimuši šajā posmā, ir milzīgs spēks, lai pārvarētu šķēršļus, kas rodas dzīves ceļā. Konkurenti var mēģināt apspiest efeju, bet efeja spēj noslāpēt visus pārdarījumus – efejas izturība pārdzīvos visu.

 

Niedres. 28.10.-24.11.

Laiks, kad uzlādēt enerģiju un svētīt māju. Druīdi uzskatīja, ka niedres ir koki, jo niedrēm ir blīva un dziļa sakņu sistēma. Druīdi izmantoja niedru spraudeņus, lai izgatavotu pildspalvas. Niedres simbolizē zināšanas un gudrību.

Niedru posmā dzimušie ir radošas personas, kurām patīk izmantot vārdus kā radošuma izpausmi. Šiem cilvēkiem ir lielisks talants, kas ļauj kreatīvi izteikt to, ko viņi saņem no dzīves. Viņi tic, ka viss plūst reize ar laiku un cenšas saglabāt savas saknes stingros pamatos.

Šie cilvēki dzīves laikā iegūst neskaitāmus draugus, kas apbrīnos to, ko niedru mēnesī dzimušie dara, bet neiztikt arī bez dažiem nelabvēļiem, kuri izrādīs skaudību un nicinājumu. Nevajag uztraukties par to, jo niedres saknes paliks stingri dzīves ūdeņos un to ticību nevarēs satricināt. Niedrēm ir jāapvieno savs mērķis ar spēcīgo gribu, citādi var sekot pašiznīcināšanās.

 

Plūškoks. 25.11.-23.12.

Plūškoks simbolizē pilnību, noslēgtības laiku un savu sasniegumu aplūkošanu. Cilvēki, kas dzimuši šajā periodā ir gudri, maģiski un garīgi apgaismoti, ar plašām zināšanām par cilvēku progresu.

Viņiem ir ekstrasensa spējas, kas jāliek lietā, lai iegūtu labumu visiem, jāizplata svarīgs vēstījums par atdzimšanu, mieru un dzīves garīgo esamību.

Tas, kā cilvēks ierodas un dzīvo šajā pasaulē, ir tikpat svarīgi, kā tas, kad cilvēks pamet šo pasauli.
Savā eksistencē un uz šīs zemes ir jānes miers.

Avots: 30-interesanti-fakti-2-7

 

 

 

 

Leave a Comment