Septembra mēneša horoskops visām zodiaka zīmēm

AUNS

Auni septembrī, visticamāk, noteiks sev jaunus karjeras mērķus un aktīvi paplašinās savas lietišķās komunikācijas lokus. Nav izslēgti konflikti ar seniem kompanjoniem, kolēģiem un priekšniecību. Acīmredzot, ļoti daudziem nepatiks Jūsu ambiciozie centieni, jo viņi tajos saredzēs kaut kādus draudus saviem projektiem. Ir iespējamas arī kaut kādas sadzīviskas likstas, kas piespiedīs Jūs iztērēt tos finansu līdzekļus, kurus bijāt atlikuši kam konkrētam, toties šis viss palīdzēs Jums nākotnē novērst atkārtotu šādas situācijas izveidošanos. Mēneša sākumā svarīgu lomu lietišķajā sfērā nospēlēs kaut kādas rekomendācijas, iespējams, pat Jūsu. Mēneša vidū vienlaicīgi nāksies risināt vairākus uzdevumus un vienoties ar diezgan daudziem cilvēkiem, bet septembra beigās gaidāmas komunikācijas problēmas un šaubas.

Labvēlīgās dienas: 4., 11., 18., 27.

Dienas, kurās jāuzmanās: 2., 3., 9., 10., 16., 23., 24.

VĒRSIS

Vēršiem septembrī nāksies atgriezties pie projektiem, kas kaut kad agrāk netika līdz galam pabeigti, tomēr pastāv liela iespējamība, ka Jums blakus uzradīsies cilvēki, kuri palīdzēs Jums racionāli pārvaldīt pieejamos resursus, kas, savukārt, novedīs pie tā, ka Jūs šīs lietas pabeigsiet ļoti īsā laikā. Jums, visticamāk, parādīsies iespēja pabūt tur, kur vienmēr esat gribējuši būt. Nav izslēgts, ka Jūs negaidīti saņemsiet piedāvājumu apmeklēt kādu vietu (pilsētu, valsti, ēku) vai pasākumu – noteikti neatsakieties no šīs iespējas, jo nākamā tāda būs jāgaida ļoti, ļoti ilgi. Mēneša sakumā Jūs, iespējams, atsāksiet sadarbību ar kādu cilvēku, kurš Jums dvēseliski ir ļoti tuvs, bet mēneša vidū Jūs “ienirsiet” lietās, kas prasīs pievērst uzmanību detaļām. Septembra beigās Jums, iespējams, nāksies veidot jaunas lietišķās attiecības un atjaunot kādu senu draudzību.

Labvēlīgās dienas: 2., 12., 19., 30.

Dienas, kurās jāuzmanās: 13., 27.

DVĪŅI

Dvīņiem septembris var izrādīties visnotaļ sarežģīts un nemierīgs mēnesis. Iespējamas nepatikšanas darbā, turklāt “piekasīsies” Jums, visticamāk, visi, kuriem vien nav slinkums, tā kā, ja vien neuzvedīsieties nevainojami, nāksies vien meklēt jaunu ienākumu avotu vai arī atteikties no kaut kādām savām ambīcijām. Septembris noteikti nav piemērots arī kaut kādu projektu uzsākšanai, it īpaši tādu, kas prasa lielas investīcijas, jo Jūsu nauda beigsies vēl pirms šis projekts sāks dot vēlamos rezultātus, turklāt tas nav attiecināms tikai uz biznesu, bet arī remontiem, zemes un nekustamā īpašuma iegādi. Mēneša sākumā Jūsu kļūdas un konflikti darbā var apdraudēt arī Jūsu reputāciju, tāpēc esiet piesardzīgāki. Mēneša vidū daudz racionālāk vajadzētu attiekties pret jebkuriem tēriņiem, tai skaitā arī ikdienas, bet septembra beigās ir gaidāma kāda patīkama tikšanās un priecīgs notikums.

Labvēlīgās dienas: 18., 21.

Dienas, kurās jāuzmanās: 1., 8., 15., 29.

VĒZIS

Vēžiem septembrī vajadzētu aizmirst par kaut kādiem vecajiem projektiem un sākt kaut ko principāli jaunu. Un, lai gan šis jaunais sākums no Jums prasīs papildus sagatavotību, tas būs visnotaļ veiksmīgs un dos Jums izaugsmes iespējas profesionālajā ziņā. Visticamāk, Jūs iegūsiet arī jaunus un noderīgus kontaktus. Nav izslēgts, ka Jūsu uzņēmums meklēs cilvēkus, kuri kaut kādu iemeslu dēļ Jūs apbrīnos. Viņi gribēs Jūs ieinteresēt, tāpēc piedāvās Jums kaut kādus izdevīgus piedāvājumus, kā rezultātā mijiedarbība ar šīm personām izrādīsies visnotaļ daudzsološa. Mēneša sākumā Jūs, iespējams, saņemsiet materiālu atlīdzību par kaut kādiem pagātnes nopelniem, bet mēneša vidū Jums būs jāpievēršas sadzīviskajām lietām, taču tās noteikti būs patīkamas. Septembra beigās ir gaidāmas pozitīvas pārmaiņas darbā, taču problēmas var sagādāt komunikācija ar apkārtējiem.

Labvēlīgās dienas: 5., 8., 12., 15., 22., 26.

Dienas, kurās jāuzmanās: 3., 13., 17., 27.

LAUVA

Lauvām septembrī nāksies uzsākt kādu jaunu grandiozu projektu, tomēr esiet gatavi tam, ka Jums nāksies sadarboties ar tiem, kuri vienmēr ar visu ir neapmierināti, lien, kur nevajag un dod “gudrus” padomus. Atbrīvoties no šiem uzmācīgajiem kompanjoniem Jums neizdosies, tāpēc pacentieties no viņu klātbūtnes iegūt vismaz kaut kādu labumu. Šajā mēnesī Jums var parādīties arī kādas ekstravagantas vēlmes, kuru realizācijai, visticamāk, būs nepieciešams izmantot visnotaļ netradicionālas metodes. Vēl Jūs šajā mēnesī gaida ievērojama draugu loka paplašināšanās. Septembra sākumā Jums nāksies tikt galā ar kādu visnotaļ sarežģītu uzdevumu, taču Jums vismaz būs interesanti. Mēneša vidū Jūs atradīsiet interesantu veidu, kā dažādot savu ikdienas dzīvi, bet mēneša beigās saskaņosiet savus plānus ar pašreizējo realitāti un neļausiet ilūzijām ietekmēt Jūsu darbības.

Labvēlīgās dienas: 11., 25., 26., 27.

Dienas, kurās jāuzmanās: 3., 10., 17., 24.

JAUNAVA

Jaunavas septembrī, visticamāk, uztrauks tas, kas notiek viņu privātajā dzīvē vai sadzīves sfērā. Pastāv liela iespējamība, ka Jums uzradīsies kaut kādas svarīgas lietas, kurām Jūs pievērsīsieties ar pilnu pašatdevi, kā rezultātā darbs būs otrajā plānā, taču tas Jums noteikti netraucēs saņemt un arī apdomāt pāris nākotnes piedāvājumus. Nav izslēgts, ka Jūs būsiet ieinteresējuši cilvēkus, kuriem ir nepieciešami partneri vai darbinieki ar Jūsu zināšanu apjomu un rakstura īpašībām. Mēneša sākumā Jums nāksies izdarīt kādu svarīgu izvēli, kurā Jums būs jābalstās uz savām prioritātēm. Septembra vidū var tikt atcelts kāds brauciens, vai arī Jūs pēkšņi izlemsiet mainīt galamērķi un doties uz pavisam citu vietu, bet mēneša beigās Jums var nākties atjaunot attiecības ar kādu cilvēku.

Labvēlīgās dienas: 2., 28.

Dienas, kurās jāuzmanās: 1., 8., 9., 16., 22., 23.

SVARI

Svariem septembrī, visticamāk, izdosies pārvērst realitātē kaut kādus savus sapņus vai ambīcijas. Pietiekami bieži visi apstākļi izvērtīsies Jums par labu, tāpēc ļoti daudzas Jūsu idejas var tikt īstenotas bez milzīgas piepūles no Jūsu puses. Nav izslēgti konflikti ar cilvēkiem, kuri uzskata, ka Jūsu rīcība pārkāpj kaut kādas sabiedrības normas, taču nešaubieties par sevi – rīkojieties tā, kā uzskatāt par vajadzīgu, pretējā gadījumā – zaudēsiet savu drosmi un pašapziņu. Vienīgais, no kā vajadzētu izvairīties – darbības, kad kaut kādā veidā varētu apdraudēt Jūsu veselību. Mēneša sākumā Jums, acīmredzot, izdosies iniciēt ko tādu, kas būs ar Jums vēl ļoti ilgu laiku. Mēneša vidū gaidāmi kaut kādi neparedzēti tēriņi, kas būs saistīti ar sadzīves jomu, bet septembra beigās kaut kāds notikums stiprinās Jūsu attiecības ar kādu Jums svarīgu cilvēku.

Labvēlīgās dienas: 2., 3., 24., 30.

Dienas, kurās jāuzmanās: 11., 13., 20., 25.

SKORPIONS

Skorpioni septembrī var uzsākt kādu jaunu projektu un iesaistīt tajā, piemēram, ārvalstu partnerus vai cilvēkus ar ļoti īpašām prasmēm. Iespējams, ka šis būs pirmais solis ceļā uz kādu Jūsu mērķa sasniegšanu. Šajā mēnesī būtu vēlams ievest kārtību arī dokumentos – reģistrēt vērtspapīrus vai arī oficiāli lūgt kaut kāda veida darbības atļauju. Ne mazums laika aizņems arī sadzīves likstas, kas būs vērstas uz mitekļa sagatavošanu ziemas sezonai, turklāt lielākā daļa šo lietu var būt neplānotas. Mēneša sākumā gandrīz viss, ko uzsāksiet, izrādīsies visnotaļ veiksmīgs, bet mēneša vidū Jums noteikti lielāku uzmanību vajadzētu pievērst Vese***ai, atturoties no visa tā, kas negatīvi ietekmē Jūsu organismu. Septembra beigās ir gaidāms kāds notikums, kas noteiks tālāko Jūsu nākotni, vismaz to, kas Jūs sagaida tuvākā gada laikā.

Labvēlīgās dienas: 6., 7.

Dienas, kurās jāuzmanās: 2., 9., 12., 16., 19., 23., 26., 30.

STRĒLNIEKS

Strēlniekiem septembrī, visticamāk, būs iespēja maksimāli apmierināt savas karjeras ambīcijas, taču Jums jābūt gataviem arī uz to, ka kāds var visu šo procesu mēģināt izjaukt, jo uzskatīs, ka rīkojaties pārāk agresīvi un vēl nav pienācis Jūsu laiks, tāpēc pacentieties viņu kaut kādā veidā neitralizēt. Nav izslēgtas problēmas arī sadzīves sfērā un attiecībās ar radiniekiem. Iespējams, ka kaut kāda situācija piespiedīs Jūs pieņemt noteikumus, kuriem Jūs nekādā gadījumā nepiekristu citos apstākļos, kas, protams, izprovocēs strīdu ar radiniekiem. Mēneša sākumā kaut kādi skaļi panākumi darbā radīs labu peļņu un jaunus daudzsološus priekšlikumus, bet mēneša vidū nāksies meklēt kompromisus vai pat zaudēt savas pozīcijas. Septembra beigās kāds dogmatisks indivīds var kavēt kaut kādu Jūsu plānu īstenošanu.

Labvēlīgās dienas: 8., 15.

Dienas, kurās jāuzmanās: 7., 14.

MEŽĀZIS

Mežāžiem septembrī steidzamā kārtā nāksies pabeigt kaut kādas lietas, jo pastāv liela iespējamība, ka tās traucēs uzsākt kaut ko jaunu, un par to Jums pavēstīs kāds, kuram pār Jums ir zināma vara, taču, tā kā Jūsu darbaspējas uzlabosies vēl vairāk, Jūs ar to visu pavisam ātri un viegli tiksiet galā. Zvaigznes Jums šajā mēnesī sola arī kaut kādas papildus priekšrocības. Nav izslēgts, ka tas kaut kādā veidā būs saistīts ar Jūsu mitekli vai arī tas būs kā atalgojums par to, ko esat darījuši pāris mēnešus iepriekš. Vēl Jums var nākties kaut ko iemācīties un izdomāt sev kaut kādus jaunus noteikumus. Septembra sākumā Jums, iespējams, nāksies sagatavot kaut kādus dokumentus, noformēt tos un panākt pozitīvu rezultātu, bet mēneša vidū negaidīti var paātrināties kaut kāds process, kas ir tuvu nobeigumam. Septembra beigās kāda cita bezrūpība var radīt Jums kaitējumu un pat nelielus zaudējumus.

Labvēlīgās dienas: 3., 11., 24.

Dienas, kurās jāuzmanās: 1., 15., 19., 22., 26., 29.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīriem septembrī, visticamāk, nāksies uzvarēt kādās sociālajās (ne sporta) sacensībās – darbinieku konkursā vai arī darba intervijā, kas arī ir sava veida konkurss. Pastāv liela iespējamība, ka šajā ziņā Jums palīdzēs Jūsu konkurentu pieļautās kļūdas, taču arī no neveiksmēm šajā mēnesī Jūs neesat pasargāti. Iespējams, ka Jūs nepareizi novērtēsiet kādu situāciju un izmantosiet pieredzi, kas pilnīgi un galīgi šajā jomā nav derīga, tāpēc nemeklējiet kaut kādus padomus pagātnē, bet gan orientējieties uz pašreizējo lietu situāciju. Mēneša sākumā noteikti vajadzētu pievērst uzmanību savai Vese***ai un atturēties no strīdiem ar cilvēkiem, kuri uzskata, ka viņiem it visā ir taisnība. Mēneša vidū Jūs gaida nozīmīgi sasniegumi darbā , bet sadzīves sfēra var kļūt problēmu avotu. Septembra beigās, visticamāk, gaidāms kāds izklaides brauciens.

Labvēlīgās dienas: 13., 14., 24., 28.

Dienas, kurās jāuzmanās: 25.

ZIVIS

Zivīm septembrī tiek rekomendēts neiesaistīties jaunos projektos. Pirmkārt, Jūs neatradīsiet kopīgu valodu ar tiem, ar kuriem Jūs būsiet spiesti sadarboties, un, otrkārt, peļņa būs daudz mazāka, nekā sākotnēji tiks solīts, tāpēc saudzējiet savus nervus un velti netērējiet savu laiku un pūles. Nav izslēgti arī sīki, taču kaitinoši konflikti praktiski visās dzīves sfērās. Lai no šī visa izvairītos, biežāk atpūtieties un nodarbojieties ar to, kas Jums palīdz atslābināties. Mēneša sākumā pacentieties atturēties no saziņas ar tiem cilvēkiem, kuri Jūs kaitina un nepārtraukti Jums “piekasās”. Mēneša vidū neļaujiet apkārtējiem Jūs iesaistīt sarežģītos un visnotaļ neproduktīvos procesos, bet septembra beigās cilvēks, ar kuru Jūs jau ļoti sen esat pazīstami, var izteikt Jums kādu grandiozu priekšlikumu, kuru Jums noteikti vajadzētu pieņemt.

Labvēlīgās dienas: 12., 15., 22.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

Leave a Comment