Septiņpadsmit svarīgi un pamatoti faktori/likumi, kuri jāievēro, lai kļūtu bagāts; Zinātāji apgalvo, ka tas tiešām strādā

11. Atbildiet sev uz jautājumiem: “Kas es esmu? Kāda ir mana unikalitāte? Kāda ir manas dzīves jēga? Ko es darīšu, ja man būtu nauda? Tikai godīgi! Spēks, enerģija, aizraušanās ar atbildēm uz šiem jautājumiem, no savas dzīves jēgas realizācijas – ir vienkārši visvarena!

12. Sapņi ir galvenais jūsu dzīvē! Sapņojiet un ticiet, ka sapņi piepildīsies! Cilvēks sāk mirt, kad viņš pārstāj sapņot.

13. Palīdziet cilvēkiem! Ne par naudu, no tīras sirds! Bet! Tikai tiem cilvēkiem, kuriem jūs pats vēlaties palīdzēt. Tie nav obligāti radinieki vai paziņas.

Lasi arī: Viens jautājums, ko tev vajadzētu uzdot mīļotajam, lai uzlabotu attiecības!

14. Sakiet komplimentus! Vienkārši slavējiet sievieti uz ielas, par skaistu frizūru, vīrieti par skaistu, sportisku figūru, uzslavas nekad nav par daudz. Tās vienmēr paaugstina jūsu pašcieņu!

15. Sāciet rakstīt savas uzvaras dienas žurnālu! Aizvainojumus un zaudējumus atceramies 7-12 reizes ilgāk nekā uzvaras un labu veiksmi. Ja esat nomākts – izlasiet šo žurnālu!

16. Ar jebkuru ienaidnieku, un nabadzība ir jebkura cilvēka ienaidnieks, cilvēkam ir jācīnās līdz galam, bez žēlastības pret ienaidnieku un bez pazemības!

17. Un pēdējais padoms. Nekad, nekad, nekad nepadodies!

Avots

Leave a Comment