Septiņus padomus ideālai laulībai sniedz mācītāja, kura ir salaulājusi vairāk nekā 300 pārus

Mācītāja ir apkopojusi sarakstu ar lietām, kas jādara, lai laulība izveidotos laimīga un ilgstspējīga.

1. Komunikācija

Mūsdienu dzīve ir aizņemtības pārpilna, daudzi pāri aizmirst, ka laiku pa laikam vajadzētu aprunāties par savu dzīvi.

Mēs ar vīru esam atlikuši garus pārbraucienus, lai izrunātu finanšu lietas, es pazīstu pārus, kuri nepieciešamības gadījumā izrunā visu telefoniski. Pat tad, ja tā ir plaša rakstveida informācijas apmaiņa, ir svarīgi uzturēt sarunu.

Kā gan jūs varat pieņemt lēmumus vai uzzināt, kas notiek ar otru cilvēku, ja nekomunicējat?

2. Nonākšana pie kompromisa

Panākšana soli pretī savam partnerim ir viena no svarīgākajām veiksmīgu attiecību pamatsastāvdaļām. Ir vērts “iekalt” prātā frāzi “vai tu to darītu manis dēļ”.

Tas attiecas pat uz tik vienkāršām situācijām kā došanās skatīties vienu filmu, kad patiesībā vēlies kinoteātrī labāk noskatīties kādu citu vai arī došanās ārpus mājas pat tad, ja īsti nevēlies. Šie sīkumi patiesi palīdz veidot lieliskas partnerattiecības.

3. Pārmaiņas

Tev jāsaprot, ka cilvēks, kuru tu apprecēsi, nebūs tāds pats pēc pieciem gadiem. Pieņem pārmaiņas.

Arī tu mainīsies. Pārmaiņu pieņemšana ir īpaši svarīga. Mainīsies ne tikai tava mīļotā cilvēka ķermenis, bet arī attieksme pret dzīvi.

4. Svinēšana

Baudiet viens otra panākumus – neesiet greizsirdīgi un necentieties ko mainīt. Pateicoties viens otram, jūs būsiet guvuši panākumus. Apsveiciet viens otru!

Lasi vēl: Psiholoģisks tests. No kā tu visvairāk baidies?

5. Līdzjūtība

Tāpat kā jūs dalāties priekos, jādalās arī bēdās. Atbalsti savu otro pusīti, kad viņa nonākusi grūtībās.

Neatkarīgi no tā, vai izveidojušās Vese***as vai darba problēmas, zini, ka dalītas bēdas ir divtik mazākas. Dzīve nav burvīga katru mirkli – kad dzīve kļūst skarba, turieties kopā.

6. Saprašanās

Dzīvē bieži vien gadās tā, ka mūsu skarbākie kritiķi ir tieši mums tuvākie cilvēki. Zini, ka atklāta kritika ir reti sastopama, un tā ir jānovērtē. Savstarpēja sapratne padarīs laulību stiprāku par citām attiecībām.

7. Rūpes

Tev par savu laulāto draugu jārūpējas kā slimībā, tā veselībā. Jārūpējas ne tikai tad, kad viņš ir miljonārs, bet arī tad, kad viņa nauda ir izkūpējusi gaisā.

Noteikti jāapdomā, kas notiks, ja vecumdienās vienu no jums skars demence.

Vidējais mūža ilgums liecina par to, ka 20 gadu vecumā apprecējušies pāri, visticamāk, nenodzīvos 60 gadus laulībā, daudzi to izdzirdot izskatās manāmi pārsteigti.

Interesanti, ka, salaulājot sirmus pārus pirms Nā*es, viņu uzskati par solījumu būt kopā kā slimībā, tā veselībā ir pavisam citādi nekā jauniem pāriem.

Avots: mirror.co.uk

Leave a Comment