Atceries Kolu jeb “Baltazaru” no seriāla “Amulets”? Lūk, kā viņš izskatās tagad!

serials-amulets-kols-baltazars

Ja Tu atceries populāro jauniešu kulta seriālu “Amulets” (Charmed), tad Tu noteikti spēj atsaukt atmiņā arī labā un ļaunā apvienojumu Kolu jeb “Baltazaru”, kuru atveidoja aktieris Džulians Makmahons (Julian McMhon), un Tu noteikti gribi zināt, kā viņš izskatās tagad!

Makmahons savas aktiera gaitas sāka 90. gadu sākumā, kad ieguva lomas dažādos seriālos un, ņemot vērā to, ka viņš satikās un pat apprecēja Deniju Minogu, tad ir piedalījies arī viņas video klipos. Vislabāk mēs viņu noteikti atceramies kā Kolu no seriāla “Amulets” un kā dakteri Kristiānu Troju no seriāla “Mākslīgais skaistums” (Nip/Tuck).

Seriālā “Amulets” Makmahons atveidoja Fēbes “sirdsāķīti”, taču reālajā dzīvē viņš ir ticis pieķerts kopā ar Prū lomas atveidotāju Šenonu Dohertiju. Tālajā 1994. gadā viņš apprecēja Deniju Minogu, taču šai laulībai nebija lemts garš mūžs. 2014. gadā Mahmahons pēc sešus mēnešus ilgas saderināšanās apprecēja savu ilggadējo draudzeni. No otrās laulības viņam ir viens bērns.

Pa šiem gadiem Makmahons nav būtiski mainījies – savos 47 gados viņš vēl joprojām izstaro šarmu un ar savu “sliktā puiša” skatienu noteikti spēj apburt ļoti daudzas sievietes!

Šķir lapu tālāk, lai paskatītos, kā Kola lomas atveidotājs izskatās tagad

Leave a Comment