Šausminoši skaistumkopšanas stāsti, kuriem tu neticēsi!

“Es jutos labi, līdz tā sieviete pateica “ups!””

16 gadu vecumā kāda meitene saprata, ka ir pienācis laiks savām uzacīm izveidot skaistāku formu. Bet pēc tam, kad viņa izdzirdēja salona darbinieci, veicot uzacu vaksāciju, iekliedzamies “ups!”, viņa sāka justies mazliet nervoza. Un pēc tam darbiniece iekliedzās to pašu, veicot vaksāciju otrai uzacij. “Šie divi “ups!” ar mani veica milzīgu transformāciju,” saka 16 gadīgā meitene. “Izskatījās, ka nu es biju tikusi pie četrām uzacīm.” 

“Man vajadzēja jaunu matu griezumu, bet saņēmu ko pārāk tiešu.”

Nav nekā slikta tajā, ka izdomā noskūt sev galvu, ja tas ir tas, ko vēlies. Bet tas pilnīgi nav tas, ko vēlējās šī meitene, kad mamma viņu aizveda uz salonu. “Kad man bija 9 gadi, mamma aizveda mani pie friziera. Mani mati bija (un ir) ļoti niķīgi un sprogaini. Tādēļ mana mamma iečukstēja frizieres ausī: “Nogrieziet nost tos visus.”

Rezultāts bija skūta galva. “Man tas prasīja septiņus gadus, lai es ataudzētu savus matus. Kopš tās reizes es vairs nevienam neļauju pieskarties saviem matiem.”

“Es saķēru STS no brazīlijas vaksācijas.”

“Slimību, ko parasti var saķert no nedroša seksa, es saķēru skaistumkopšanas salonā. Pat pēc tam, kad es sāku ārstēt pirmos simptomus, tie visu laiku atgriezās,” saka nelaimīgā salona kliente. Un trakākais ir tas, ka salons atteicās uzņemties jebkādu atbildību par to, ka šī Sli**ba varētu būt tikusi saķerta vaksācijas laikā. 

“Kad tas beidzās, mani mati bija kā salmi.”

Lai arī šīs sievietes jauniegūtā matu krāsa bija ļoti skaista, problēma bija matu tekstūrā. Neizdevusies frizūra tika noslēpta ar brīnišķīgi izfēnotiem matiem, bet sieviete drīz saprata, ka tas bija tikai aizsegs. “Nākamajā dienā es redzēju, cik frizūra bija briesmīga. Mati mati bija kā izcepti.”

Avots: www.womansday.com

Leave a Comment