Šo sievieti saukā par vienradzi; šokējoši, kas viņai ir uzaudzis uz galvas

Kundze, kurai ir 87 gadi, Liang Xiuzhen, ir dzimusi Ķīnas, Sichuan provincē. Visiem ciemata iedzīvotājiem viņa ir tapusi zināma kā sieviete– vienradzis.

Sievietes dēls stāsta, ka viņa mātei jau pirms 7 vai 8 gadiem esot bijis dzimumzīmei līdzīgs veidojums uz galvas priekšdaļas. “Mana māte visu laiku sūdzējās par šo augoni, kas visu laiku niezēja. Mēs atradām veidu, kā ar tradicionālo Ķīnas medicīnu novērst niezi, tāpēc augonis palika savā vietā, jo tas vairs nesagādāja problēmas,’’ stāsta dēls.

unicorn

Pirms diviem gadiem tas sācis veidoties un augt, radot līdzību ar ragu. Sākumā tas bija mazā pirksta izmērā, bet pirms 6 mēnešiem Lianga to nejauši nolauza un tā vietā ļoti strauji sāka augt 13 centimetru liels rags.

Dēls stāsta par tagadējo situāciju: “Tagad rags rada ļoti izteiktu diskomfortu, neļauj mātei gulēt un tas reizēm pat asiņo.” Ār*ti ir pārsteigti par šādu veidojumu, bet ir atklāts, ka tas ir rets ādas vēzis. Ār*ti apgalvo, ka ragu var noņemt ar operācijas palīdzību, bet Liangas radinieki vēl par to šaubās, ņemot vērā viņas cienījamo vecumu.

uuun

“Šis augonis ir ļoti jutīgā vietā, ja kaut kas noietu greizi operācijā , tas traumētu viņas galvu un iespējams saprātu. Neesmu pārliecināts, ka esam gatavi riskēt ar ko tādu,” atzīst Liangas dēls, apsverot citas iespējas.

https://www.youtube.com/watch?v=751NFhEjYXk

Avots: mirror.co.uk

Leave a Comment