Šokējoši, ko izdarīja paciente 11 dienu vecam bērnam

Mazais, 11 dienu vecais zīdainis, cīnījās par savu dzīvību, kuru apdraudēja pneimonija, kas ir smaga plaušu infekcija. Vēl grūtāku cīņu par dzīvību padarīja uzbrukums no kāda cita pacienta.

Mazulis bija gulējis gultiņā blakus savai māmiņai, kad šausminošais notika. Pacients mazuļa sejā bija ietriecis nazi, kas pamatīgi skāra viņa smadzenes. Asmens palika bērniņa sejā, kad ārsti metās pie viņa, lai veiktu dzīvību glābjošo operāciju, mēģinot pēc iespējas veiksmīgāk izvilkt 30 cm garo asmeni no bērna galvaskausa.

Bērniņš, kuram pat vēl nebija dots vārds, zaudēja vienu aci. Zīdaiņa māte, 32 gadus veca sieviete, atminas to briesmīgo brīdi, kad 51 gadu vecā paciente uzbruka bērnam. Viņas dalīja kopīgo palātu.

“Es pamodos 3:40, kad dzirdēju savu bērnu kliedzam. Ieraudzīju kādu tumšu ēnu stāvam bērnam blakus, bet tad tā metās bēgt. Piesteidzos pie mazuļa un, viss ko es redzēju, bija milzu nazis mana bērna sejā, no kuras plūda lērums asiņu,” šaušalīgo notikumu atceras māte.

Ār*ti veica 3 stundu ilgu operāciju, lai glābtu mazuļa dzīvību. Par to stāsta vadošais ārst: “Tā kā asmens bija skāris lielu daļu smadzeņu, tad pastāvēja risks, ka, izņemot asmeni, tiktu traumēta elpošanas sistēma, iespēja kļūt paralizētam un pat nomirt.”

Uzbrucēja ir aizturēta un viņu iztaujā Pol***ja.

Avots: mirror.co.uk

Leave a Comment