Šī sieviete izskatās 20 gadus jaunāka; Beidzot viņa atklāj savu noslēpumu

Tagad Indijas tradicionālo ēdienu pavāre vēlas dalīties ar saviem Vese***as noslēpumiem, atklājot tos sievietēm citās pasaules malās. Viņas nolsēpums – veselīgi ēdieni, kas bagātīgi ar dabiskajām garšvielām! Piemērma, īpašio viņa ir iecienījusi dabisko/īsto kariju, kā arī čilli piparus.

Anjulai, kas kulināriju iemācījusies no sava tēva, kas viņu apmācījis jau 10 gadu vecumā, pieder sava Indiešu kulinārijas skola un ēdināšanas bizness un abi popularizē un piedāvā autentisku, indiešu tradicionālo ēdienu Apvienotajā Karalistē.

Anjula pastāsta par indiešu tradicionālo virtuvi: „Karijs, kas zināms te, Apvienotajā Karalistē, knapi līdzinās tradicionālajam, autentiskajam indiešu ēdienam.”

„Man patīk gatavot, izmantojot dārzeņus un zaļumus, es īpaši uzmanos, lai neizmantotu krāsvielas un konservantus. Es vēlos iedvesmot cilvēkus, lai viņi gatavotu garšīgu un veselīgu ēdienu.”

Anjula pastāsta: „Esmu dzīvs pierādījums tam, ka garšvielas saglabā tevi jaunu, lai arī cik ļoti man to negribētos atzīt, tas tā ir.”

COMMENTS

  • <cite class="fn">aunins</cite>

    Tādas “vārnu kājiņas” un jūs sakāt, ka nevienas krunciņas. Brilles vajag autoram.

Leave a Comment