Šie bērni izvairījās no nolaupīšanas, izmantojot DIVUS VĀRDUS, ko viņiem iemācīja mamma!

Pēc notikušā Džūdija dalījās ar pārdzīvojumiem savā blogā Time Well Spent. “Puikām pienāca klāt pieaugusi sieviete un divi panka stilā ģērbušies vīrieši. Viņi lūdza, vai zēni nevar aiziet uz tualeti, kur slēpās kāds bērns, kurš ir nobijies no ārsta un nenāk ārā, un pierunāt viņu doties pie ārsta.

Sīdžejs, vecākais Džūdijas dēls, sāka atkārtot “nē, paldies”, domājot, ka viņi dosies prom. Svešinieki uzstāja, sakot: “Lūdzu! Jūs tiešām varētu izglābt viņa dzīvību, tikai ieejot tualetē un pasakot, ka ir pavisam droši nākt ārā.” Tomēr Sīdžejs turpināja atbildēt “nē, paldies”.

Par laimi, svešinieki saprata atteikumu un devās prom. Vēlāk ieradās kaimiņi un savāca zēnus. Tieši brīdī, kad viņi iekāpa mašīnā, viņi redzēja, kā no tualetes iznāk kāds vīrietis, kurš iesēdās mašīnā kopā ar iepriekš redzētajiem trīs huligāniem. Mana mute no šoka atvērās, uzzinot šo pavērsienu.”

Lasi vēl: Kā es atbrīvojos no vēnu varikozes!

Viņa turpina:

Manas dusmas un šoks momentā pārvērtās tūlītējā pateicībā, jo es dzirdēju, ka Sīdžejs izmanto ģimenes “drošības likumu”, ko mēs bijām pārrunājuši pirms diezgan ilga laika – tas puišiem palīdzēja tikt vaļā no cilvēkiem, kuriem bija slikti nodomi. Labākais šajā ir tas, ka puiši bija spējīgi identificēt cilvēkus kā aizdomīgus.”

Par laimi, ar zēniem viss ir kārtībā, tomēr ne visi bērni ir informēti par drošību. Visiem vecākiem būtu jāpiekodina saviem bērniem nerunāt ar svešiniekiem, neiet viņiem līdzi – bērni jaunā vecumā vēl neapzinās riskus, kas apkārt atrodas, tādēļ vecākiem ir tas pienākums viņus par tiem informēt. Uzmani savus bērnus – drošība ir pirmajā vietā!

Avots: viralthread.com

Leave a Comment