Šie produkti tev palīdzēs ātri un bez jebkādām piepūlēm notievēt

Avenes un mellenes

8

Saldētas un svaigas avenes bagātas ar šķiedrvielām, uzlabo gremošanu. Viena glāze ar avenēm satur 8 gramus šķiedrvielu! Mellenes spēj cukuru pārvērst enerģijā. Ja vēlies nomest pāris kilogramus, pievieno mellenes savā ēdienkartē.

Arbūzs un ananāss

9

Arbūzs – lielisks līdzeklis pret organisma atūdeņošanās. Arbūzs satur 92% ūdens. Ananāss veicina gremošanu un veicina strauju tauku dedzināšana. Kā arī tas ir  garšīgs un veselīgs!

Gurķi un baklažāni

11

Gurķi palīdz cīnīties ar ūdens aizturi organismā. Toties baklažāniem ir zems glikēmiskais indekss, kas nozīmē, ka šis purpura ģimenes loceklis ir pelnījis pastāvīgu vietu savā uzturā. Turklāt, šis dārzenis ir pazīstams ar zemu kaloriju un ogļhidrātu daudzumu – kas ir vēl viens pluss.

Kāposti un cukini

12

Pievieno kāpostus savai ēdienkartei un skaties, kā tavi kilogrami krīt. Bet atceries, ka kāpostus kopā ar majonēzi nav ieteicams lietot. Liels daudzums šķiedrvielu un neliels daudzumu kaloriju padarīs cukini par neaizstājamu produktu jūsu ēdienkartē. Šis dārzenis normalizē vielmaiņu un uztur holesterīna līmeni organismā.

Avots: www.pixy.ru

Leave a Comment