Šie produkti veicina priekšlaicīgu ādas novecošanos; par #5 nevarēju iedomāties!

1. Ogļhidrāti

Mēs nesakām, ka ogļhidrātus vajadzētu pilnībā izslēgt no sava uztura, vienkārši visam jābūt ar mēru! Vērsiet uzmanību uz to, lai kartupeļi, makaroni un maize nebūtu pamatprodukti Jūsu ēdienkartē, jo šie produkti paaugstina cukura līmeni asinīs, kas organismam pēc tam ir jānodzen, taču, ja tas to nespēj laikā izdarīt, cukurs, kas uzkrājies, palēnina kolagēna izstrādāšanos, bet kolagēns atbild par Jūsu ādas elastību.

2. Cukurs

various types of sugar

Dermatologi vienmēr ir vērsuši uzmanību uz saldumu kaitīgumu, jo paaugstināts glikozes līmenis būtiski pasliktina kolagēna un elastāna izstrādāšanos, bet, ja šo vielu izstrāde samazinās, āda kļūst grumbaina un ļengana, tāpēc, ja Jums ir svarīga Jūsu ādas jaunība, samaziniet cukura patēriņu līdz minimumam, lai gan vislabāk, protams, būtu no tā atteikties pavisam.

3. Saldinātāji

Tajos ir ļoti daudz ķīmisku vielu, kas palēnina vērtīgo uzturvielu nokļūšanu ādā, kā rezultātā tā daudz ātrāk sāk novecot.

4. Alkohols

Ikviens ir informēts par alkohola kaitīgo ietekmi uz organismu, it īpaši uz As**svadiem, kas ir manāms arī uz sejas ādas, kurā ir ļoti daudz mazo kapilāru, tāpēc, bieži lietojot alkoholu, sejas āda kļūst sarkanīga, ļengana un nedaudz pietūkusi.

5. Asas garšvielas

svj9jqbzhomvssz0jkeu

Šīs garšvielas pastiprina As**s plūsmu un paplašina As**svadus, kas ir iemesls tam, kāpēc mēs sākam daudz intensīvāk svīst. Uz sejas šādā gadījumā var parādīties tāds kā As**svadu sietiņš, taču mērenā daudzumā šīs garšviela sir visnotaļ vērtīgas.

Leave a Comment