Šie traģ**kie izdzīvošanas stāsti liks noticēt īstai veiksmei – īpaši #4

Izdzīvošana sniega sanesumā

Pīters Skailbergs (44) divus mēnešus pavadīja iesprostots savā sniega ieputinātajā automašīnā Umejas pilsētā, Zviedrijā. Pīteru no iesprūdušā automobiļa atbrīvoja janvārī – vīrietis izdzīvoja, ēdot automašīnā atstātās uzkodas un sniegu. Šo mēnešu laikā gaisa temperatūra nokritās līdz pat -30°C.

Tiek uzskatīts, ka aukstums palēnināja viņa dzīvības procesus, ļaujot vīrietim izdzīvot. Viņš tika atrasts izkāmējis kā skelets, knapi spējīgs runāt vai kustēties.

2

Vulkāna katastrofa

1992. gadā Bensons un viens no viņa kolēģiem Kriss Dadijs, lidojot helikopterā, filmēja Havaju salas dabu, kad lidaparāts pēkšņi nogāzās uz Kilaunejas, pasaulē aktīvākā vulkāna. Operators un pilots Kregs Hoskings iekrita vulkāna krāterī, neticamā veidā neiekrītot verdošās lavas krātuvē.

Hoskingam un Dadijam izdevās izrāpties no krātera un nokļūt drošībā. Nākamajā dienā Brensonu glābēji atrada toksisku dūmu mutulī. Viņš divas dienas un naktis pavadīja vulkāna virsotnē, klausoties lavas burbuļošanā. Par spīti tam, viņam izdevās izglābties.

Lasi vēl: Šo meitenīti visa pasaule sauc par brīnumbērnu, jo viņa izdzīvoja neticamos apstākļos

3

Paglābšanās apģērbu fabrikas drupās

19 gadus vecā Rešma Beguma strādāja “Rana Plaza” ēkā netālu no Dakas, kad rūpnīca pēkšņi sabruka, laupot dzīvību 1100 cilvēkiem. Kad tika pārtraukta izdzīvojušo meklēšana, glābēji pēkšņi izdzirdēja klaudzināšanu zem kāda betona gabala. Meitene 17 dienas bija pavadījusi zem zemes.

Begumai izdevās atrast sausu ēdienu un ierobežotus ūdens resursus, kas palīdzēja viņai izdzīvot. Jaunā māte tika izglābta un nogādāta mājās.

4

Avots: wittyfeed.com

Leave a Comment