Siermaizīte ir Latvijā populārākais ēdiens ar sieru, tomēr šo tik iemīļoto piena produktu var un pat ir vēlams lietot kopā ar citiem produktiem, lai iegūtu maksimāli vērtīgāko uzturvielu kombināciju.
Uztura speciāliste Ksenija Andrijanova piedāvā septiņas vienkāršas, gardas un izmaksu ziņā pieejamas uzkodas enerģijai.
“Tradicionāli pie mums izplatīts ir puscietais siers, tomēr pasaulē eksistē tūkstošiem siera šķirņu – atliek vien izvēlēties! Pēdējo gadu laikā siera kultūra ir attīstījusies un Latvijā nopērkami tepat ražotie augstas kvalitātes svaigie un cietie sieri ar interesantām piedevām. Sieru var ēst gan vienu pašu, gan kombinācijā ar citiem veselīgiem, vitamīniem, minerālvielām un šķiedrvielām bagātiem produktiem!” saka K. Andrijanova.
Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, kādās kombinācijās uzturā var lietot sieru!