Sieviešu daiļuma Horo***ps! Skaistums atbilstoši zodiaka zīmei

1. Kuros mēnešos dzimst skaistules?

Kā rāda dažādu modes žurnālu izpēte, visskaistākās meitenes dzimst Lauvas zvaigznājā. Daži astrologi par visglītākajām uzskata Ūdensvīra un Svaru sievietes. Savukārt interneta forumos figurē uzskats, ka vispievilcīgākās ir Skorpiona zīmē dzimušās. Taču arī citu zodiaku pārstāves nebūt nav zemē metamas. Vīrieši kūst no Zivtiņu mīklainā skatiena, vilina Dvīņu neaprēķināmība.

 

2. Auns

Šīs sievietes reti kuru atstāj vienaldzīgu. Viņas prot izdarīt tā, lai tiktu pamanītas un iegaumētas. Sev uzmanību pievērš ar košiem, kontrastējošiem tērpiem, taču pietiek ieskatīties viņām sejā, lai būtu vienalga, kas viņām mugurā. Aunu ārienē veiksmīgi sadzīvo liela griba un tieksme pēc uzvarām, vēlme dzīvot, mīlēt un būt mīlētai, izaicinājums, kā arī neaizsargātība. Pat acīm pamanāma asimetrija šo sieviešu ārienē tiek uztverta kā rozīnīte, nevis trūkums.

Auna zvaigznāja pirmajā dekādē dzimušās sievietes lielākoties ir apaļīgas, taču ar veiksmīgi izvēlētu apģērbu un aksesuāriem viņas prot pievērst sev lielu uzmanību

Auna zīmē dzimušas skaistules – Anastasija Zavorotņuka, Selīna Diona.

3. Vērsis

Šajās sievietēs piesaista ārējais maigums un milzīgs personiskais šarms. Vīrieši momentā uzķeras uz šīm īpašībām un tikai tad, kad jau ir iemīlējušies, saprot, ka aiz šķietamās piekāpības slēpjas mežonīga griba un dzelzs nervi. Taču mīlošie vīrieši vienalga savas sirdsdāmas uzskata par pūkainām un baltām, neaizsargātām un viegli ievainojamām, kā arī pašām skaistākajām.

Ar Vēršu sievietēm ir viegli, viņas nekad pirmās neuzsāks strīdu. Viņas ļoti rūpīgi seko savai ārienei, prasmīgi rīkojas ar kosmētiku un ar smalku gaumi veido savu garderobi.

Vērša zīmē dzimušas skaistules – Renē Zelvēgere, Uma Tūrmane, Penelope Krusa.

4. Dvīņi

Dvīņu sievietes – tā ir daudzveidība. Viņas mainās tik strauji, ka grūti viņām izsekot. Šodien viņa ir sieviete – vampīrs ar asiņaini sarkanām lūpām, asiem nagiem un liktenīgu skatienu, bet jau rīt kautrīga zemniecīte ar bizē sapītiem vai copē savītiem matiem. Viss atkarīgs no tā, kādu lomu Dvīņu dāma spēlē, t. i., kā konkrētajā mirklī viņa uztver pasauli.

Dvīņu skaistums nav viennozīmīgs – kāds viņas uzskata par dievietēm, kāds cits savukārt vispār uz viņām nereaģē. Taču pievērsiet uzmanību šo sieviešu rokām. Kā likums, tās dzīvo savu dzīvi, kaut ko stāsta vai no kaut kā atsakās, pat ja sieviete it kā piekrīt savam sarunu biedram. Dažreiz šķiet, ka viss Dvīņu sievietes ķermenis runā monologu. Un tas ir neticami erotiski un saistoši.

Dvīņu zīmē dzimušas skaistules – Andželīna Džolija, Nikola Kidmena, Merilina Monro.

5. Vēzis

Viņu skaistums nav acīs krītošs, to vajag prast saskatīt, sajust. Tas, kurš to būs izdarījis, diez vai mainīs Vēžu sievieti pret kādu spilgtāku būtni. Vēžu dāmās savijušās mīlošas un gādīgas mātes, uzticama drauga un omulīgas mājas saimnieces īpašības.

Lai gan viņas nespīd visās varavīksnes krāsās, šīs sievietes klusi sasilda, labsirdīgi smaidot. Ja Vēžiem pēkšņi sagribas saposties, viņas mierīgi var pārsist visas citu zīmju skaistules. Pat ja viņām nav izcila āriene, zīmju kopvērtējumā viņas ieņem stabilu 3. – 5. vietu.

Vēža zīmē dzimušas skaistules – Selēna Gomesa, Žanna Friske, Natālija Varleja.

6. Lauva 

Šīs ir vispāratzītas skaistules, viņas pievērš sev uzmanību pat tad, ja viņu āriene ir tālu no ideāla. Lauvas sievietēs ir kas tāds, ka viņas dara ārkārtīgi pievilcīgas, pat ja viņām nav šī klasiskā skaistuma. Viņu aizgādne Saule ir apveltījusi šīs dāmas ar neticamu šarmu. Jo sevišķi spilgti tas izpaužas tad, kas viņas smaida. Tad viņu seja vairākkārt pārmainās, kļūstot patiesi karaliski skaista.

Lauvenes prot apburt, tas viņām ir dots no dabas. Tikai dažreiz viņas nogurst no apkārtējo uzmanības un tad slēpjas, maskējas, pārstāj izstarot gaismu, tiesa, tas ir uz īsu brīdi, jo Lauvām ir vitāli nepieciešama apkārtējo dievināšana.

Lauvas zīmē dzimušas skaistules – Sandra Buloka, Šarlīze Terona, Dženifera Lopesa.

7. Jaunava

Šīs sievietes veido sevi pašas. Viņām var nepiemist iedzimts skaistums, taču apkārtējie to reti pamana. Viņas prot sevi pasniegt tā, ka pārējiem (gan vīriešiem, gan sievietēm) nerodas šaubas – viņiem ir ļoti paveicies būt blakus tik apburošām un pievilcīgām būtnēm.

Jaunavas rūpīgi seko savai figūrai, kopj sevi un daudz laika ziedo kosmētiskām procedūrām. Viņām ir lieliska gaume, tāpēc vienmēr ir patīkami skatīties uz viņām. Šīs dāmas prot ne tikai pievērst sev uzmanību, bet arī to ilgstoši noturēt.

Jaunavas zīmē dzimušas skaistules – Selma Haijeka, Sofija Lorēna, Kamerona Diaza.

8. Svari

Šīs sievietes ir neticami pievilcīgas. Viņu āriene pievērš apkārtējo skatienus. Svaru figūra ir kā senlaiku dievietēm, viņām ir skaistas rokas, izteiksmīga seja. Vārdu sakot, daba ir cītīgi strādājusi, apveltot šīs sievietes ar izskatu.

Tiesa, viņas dažreiz pašas visu sabojā, izvēloties apģērbu, kurš viņām nemaz nepiestāv, vai nokrāsojot matus neīstajā krāsā. Lai gan Svariem piemīt smalka iedzimta gaume. Dažreiz rodas iespaids, ka viņas pašas baidās vai kautrējas no sava skaistuma un cenšas no tā atbrīvoties.

Svaru sievietes ir ļoti mākslinieciskas, tas ceļ viņu reitingu kopīgajā zodiaka zīmju skaistuma tabulā.

Svaru zīmē dzimušas skaistules – Ketrīna Zeta-Džounsa, Keita Vinsleta, Monika Belluči.

9. Skorpions 

Skorpiona sievietes ir pagrūti nosaukt par izcilām skaistulēm, lai gan viņas pašas sevi uzskata par skaistuma etalonu. Būtībā pareizi dara, jo viņu pievilcība reti kam raisa šaubas. Skorpionu skaistums drīzāk ir eksotisks, nevis tradicionāls. Citus iekaro ar pāri plūstošo seksualitāti, nevis pareiziem sejas vaibstiem un glītu ārieni.

Šīs zīmes dāmas piespiež citus sacensties ar sevi un cīnīties par sevi, bet kā zināms, vīriešiem tieši patīk medību sajūta, cīnoties par sievietes sirdi. Ar savu aso mēli Skorpioni neļauj ne mirkli atslābt, viņi mūždien pirmie uzbrūk, negaidot, kad to darīs pārējie.

Tiklīdz kāds no pielūdzējiem uzskatīs, ka ir ieguvis savā īpašumā šo būtni, tā viņa tūlīt izslīdēs no rokām.

Skorpiona zīmē dzimušas skaistules – Džūlija Robertsa, Sofija Marso, Demija Mūra.

10. Strēlnieks

Šīs sievietes var būt jebkādas – apaļas, neveiklas, asas, ne sevišķi skaistas, taču tas neko nemaina. Pie viņām tiecas gan vīrieši, gan sievietes. Viņām tiek piedots pat tas, ko citiem nepiedotu nekad un nekādos apstākļos.
Viņām piemīt harizmātisms, dvēseles un materiālais devīgums, prasme aizraut un izklaidēt.

Strēlnieka zīmē dzimušas sievietes spēj būt ārkārtīgi apburošas, ja tam vien pieliks pūles. Vienkārši viņas savai ārienei bieži velta tik maz uzmanības, ka dabas dotais skaistums ar laiku izplēn, nobāl. Taču, ja viņas sagribēs iekarot pasauli, garām viņām nepaies neviens.

Strēlnieka zīmē dzimušas skaistules – Mila Jovoviča, Skārleta Johansone.

11. Mežāzis

Šīm sievietēm piemīt nestandarta izskats. Par tādām saka – viss atkarīgs no katra gaumes. Taču viņām pašām pilnīgi nemaz neinteresē, kā viņas uztver apkārtējie. Viņas ir pārāk mērķtiecīgas, lai pievērstu savu uzmanību tādam sīkumam kā apkārtējo viedoklis par viņām. Šīm sievietēm ir citas prioritātes.

Viņas izveido pašas savu individuālo stilu un ir elegantas. Bieži ir tā, ka viņu nevērīgā attieksme pret izskatu galu galā kļūst par modes kliedzienu pārējiem. Apkārtējie viņas cenšas atdarināt, jo pat vīriešu apģērbā Mežāža sievietes izskatās satriecoši un lietišķā kostīmā izskatās daudz pārākas par citām dāmām vakarkleitās. Tādējādi sabiedrību viņas iekaro nevis ar glītu sejiņu, bet gan ar savām personīgajām īpašībām un prasmi atbilstoši uzvesties.

Mežāža zīmē dzimušas skaistules – Vanesa Paradī, Marlēna Dītriha, Renāta Ļitvinova.

12. Ūdensvīrs

Šīs sievietes bez šaubām ir skaistas. Turklāt viņām piemīt ne tikai ārējais skaistums, bet arī iekšējā spozme, kas pievelk pārējo sirdis un skatienus. Viņas reti ir kalsnas, taču viņām ir tik kārdinošas formas, ka vīrieši piedod visus liekos gramus.

Ūdensvīra sievietēm ir skaista āda, kuru viņas rūpīgi kopj, sargā no nelabvēlīgas ietekmes un lepojas ar to. Tāpēc šīm sievietēm gribas pieskarties, sajust viņas. Tiesa, bieži vien tas jādara no malas, jo Ūdensvīra zīmē dzimušas sievietes ir ļoti izvēlīgas un kuru katru sev klāt nelaiž. Bet, jo nepieejamāks skaistums, jo vairāk iekārojams tas.
Ūdensvīra sieviete ir glezna, kuru daudzi alkst iegūt savā īpašumā.

Ūdensvīra zīmē dzimušas skaistules – Vera Brežņeva, Dženifera Anistone, Parisa Hiltone.

13. Zivis 

Šīs ir vienas no skaistākajām sievietēm zodiaka zīmju sarakstā. Viņas sev piesaista ne tikai ar ārieni, bet arī ar noslēpumainību, neaizsniedzamību, ārējo aukstumu. Viņas gribas sasildīt, ieskaut ar mīlestību un likt viņām smaidīt.

Daudzi cenšas viņas atminēt, taču to spēj tikai izredzētie – tie, kas prot tikpat smalki just, pārdzīvot, izrādīt līdzjūtību. Zivis tikai ārēji izskatās vienaldzīgas un aukstasinīgas. Patiesībā viņās plosās pamatīgas kaislības, kuras reti tiek izrādītas publiski. Zivis ļoti labi prot kontrolēt savas emocijas.

Viņām piemīt lieliska gaumes izjūta. Zivis nekad (ar retiem izņēmumiem) nevilks kliedzošus vai negaumīgus tērpus, viņu stils vienmēr ir ieturēts un viss apģērbs veido vienotu ansambli.

Zivju zīmē dzimušas skaistules – Dženifera Lova Hjūita, Drū Berimora.

 

Avots: aLA

COMMENTS

Leave a Comment