Sieviešu erotiskais horoskops jūlijam

AUNS

Pēdējā laikā Jūsu instinkti ņem virsroku pār loģiku, bet Jūsu vēlmes pieprasa tūlītēju to īstenošanu. Liekas, ka Jūs būtu sajūsmā nodarboties ar seksu jebkurā laikā un jebkurā vietā! Tāda attieksme, protams, uzbudina, taču nes sev līdzi arī zināmu risku, tāpēc pamēģiniet kaut nedaudz mīkstināt savu ieņemto pozīciju – daļu iniciatīvas nododiet sava partnera rokās un ļaujiet viņam dāvāt Jums baudu.

VĒRSIS

Izskatās, ka Jūsos ir paslēpts īsts maigas un jutekliskas priekšspēles talants, jo Jūs nekur nesteidzaties – un tieši tajā Jūs redzat erotiskās baudas “atslēgu”. Brīvdienās vai atvaļinājuma laikā ieplānojiet ar savu partneri erotiskās masāžas seansu, sagatavojot aromātiskās eļļas un seksa rotaļlietas, kas vienmērīgi un pakāpeniski palīdzēs novest Jūs līdz baudas ekstāzei.

DVĪŅI

Jūs noteikti nebaidāties dot vaļu savām fantāzijām, bet mīlestību pret spēli var saukt par Jūsu otro dabu. Nopietna attieksme pret seksu?! Nē, tas nav priekš Jums! Šajā jomā Jūs necietīsiet nekādu rutīnu, pamatoti uzskatot, ka mīlēšanās procesam vienmēr ir jābūt jautram, vieglam un patīkamam! Šajā mēnesī Jūsu alkas pēc kaut kā jauna var novest Jūs pie kādiem neparastiem eksperimentiem, kas Jums abiem atnesīs ļoti spilgtas sajūtas… vai arī liks Jums abiem no sirds pasmieties!

VĒZIS

Protams, Jūs esat atvērtas visam jaunajam – vismaz savās domās, kas šajā vasarā arvien vairāk atgādina kādu erotisku filmu. Tās scenārijs ir lieliski pārdomāts, tajā nav vulgāras un šokējošas ainas, taču ļoti daudz aizraujoša jutekliskuma. Izmantojiet to, stādot sevi kameras priekšā, un dodiet savam partnerim komandu – aiziet!

LAUVA

Jums sekss ir ne tikai bauda, bet zināmā mērā arī prestiža jautājums. Jūsu žesti, apģērbs, frizūra, grims – pilnīgi visam ir jāparāda apkārtējiem, kura šajos džungļos ir zvēru karaliene un dominējošā lauvene! Aiz spilgtā un pat nedaudz agresīvā tēla nav visai viegli saskatīt Jūsu patieso vēlmi ne tikai ņemt, bet arī dot, tāpēc par to laika zina tikai Jūsu mīļotais vīrietis.

JAUNAVA

Izskatās, ka jūlijā Jūs gaida kāds piedāvājums, no kura Jūs, visticamāk, tomēr atteiksieties, jo, kāpēc gan riskēt un mēģināt kaut ko jaunu, ja Jūs jau esat izpētījušas ceļus, kas ved uz baudu, tomēr dodiet sev laiku vēl mazliet padomāt!

SVARI

Jūs (tāpat kā Lauvas) ļoti lielu uzmanību pievēršat savam ārējam izskatam, jo vēlaties būt iekārojamas un gaidītas. Jums gribas, lai jebkura detaļa – no aromātiskās sveces līdz pat erotiskajai apakšveļai  – iemiesotu Jūsu priekšstatu par skaistumu un harmoniju. Vairāk spontanitātes – nodarbojies ar seksu no paša rīta, dušā, baseinā vai pludmalē, un Jūs redzēsiet – tas var būt ļoti skaisti!

SKORPIONS

Cietsirdīgas spēles, bīstami sakari – ceļā uz seksuālo baudu Jūs nemulsina nekas, taču šāds temperaments kādu no Jūsu partneriem var arī aizbiedēt, taču Jūs tik un tā nepiekritīsiet iet pret savu dabu, tāpēc, lai līdzsvarotu Jūsu abu izredzes šajā spēlē, piedāvājiet savam vīrietim samainīties ar lomām – ļoti ticams, ka tas iedarbinās ne tikai viņa domas, bet arī fantāziju, un Jūs saņemsiet bezgala lielu baudu!

STRĒLNIEKS

Visa dzīve – aizraujošs piedzīvojums, bet, ja runa iet par seksu, tad tas Jums ir dubults piedzīvojums! Kopā ar savu partneri Jūs vienmēr esat gatavas jauniem atklājumiem un ceļojumiem, vienīgais, ko Jūs nevarat ciest pāra attiecībās – cīņa par varu, jo, sajūtot ko tādu, Jūs, visticamāk, dosiet priekšroku jauniem horizontiem!

MEŽĀZIS

Kurš teica kaut ko par kompleksiem?! Vienkārši seksā (tāpat kā visās pārējās dzīves sfērās) Jūs cenšaties parādīt sev raksturīgo centību. Tas ir Jūsu dabā – pieiet visam nopietni, no partnera izvēle līdz katram savam vārdam un žestam – it visā Jūs vēlaties būt pašos augstumos! Ļaujiet sev nedaudz vairāk viegluma, jo erotiskais horoskops jūlija Jums atgādina – Jūs neesat eksāmenā!

ŪDENSVĪRS

Parasti pret savas dzīves seksuālo pusi Jūs attiecaties visnotaļ viegli, taču šajā vasarā zvaigznes laikam ir izlēmušas pamodināt Jūsos visnegaidītākās vēlmes un Jūsu dabas spēkus. Kāds būs rezultāts?! Tas lielā mērā būs atkarīgs no Jūsu partnera garastāvokļa un viņa vēlmes dalīties ar Jums savās fantāzijās. Ja Jūs abi viens otru sapratīsiet, tad Jūs gaida īsta “uguņošana”, ja nē – Jūs bez problēmām atradīsiet citu kompāniju.

ZIVIS

Cik ilgi vēl turpināsies šī spēle?! Tas, ko Jūs tik ļoti vēlaties, lieliski apzinās Jūsu jūtas un, iespējams, ir pat gatavs uz tām atbildēt, taču kaut kādu iemeslu pēc velk to garumā, nesperot pirmo soli. No otras puses, Jūsu nepacietību nespēj nejust arī citi vīrieši, kurus Jūs pievelkat kā magnēts, tāpēc necentieties pieņemt lēmumu – eventuāli, Jums blakus var parādīties tas cilvēks, par kuru Jūs agrāk nemaz nedomājāt!

 

Leave a Comment