Sieviešu Horo***ps nedēļai: 26. marts – 1.aprīlis – gaidāms enerģijas pieplūdums

Skaistā dzimuma pārstāves ir iemācījušās dzīvot harmonijā ar apkārtējo pasauli un dabu. Tas nozīmē, ka pavasarī jūs varat palielināt vitalitāti un atjaunot enerģiju. Lai sasniegtu vairāk, jums pareizi jāplāno laiks, un sieviešu Horo***ps jums ar to palīdzēs.

Pavasarī viss mostas, un piepilda ar pozitīvu enerģiju, kas nozīmē, ka sievietes varēs uzlādēt savas enerģijas rezerves, kas var būt novājinātas aukstā ziemā. Skaistā dzimuma pārstāvēm vienmēr ir vajadzīgi papildu spēki, lai sasniegtu vairāk. Galu galā šodienas pasaulē jūsu trauslie pleci ir ne tikai mājas darbs, bet arī darba pienākumos. Lai panāktu panākumus šonedēļ, jums būs jāstrādā smagi. Jūs varat izvairīties no nepatikšanām un pārvarēt grūtības, ja ņemat vērā iknedēļas horoskopa ieteikumus.

Auns

Šonedēļ Aunu gaida īpaši panākumi. Tajā pašā laikā divi patroni sniegs palīdzību un atbalstu. Saule Aunā, jums dos uzticību un dos jums brīnišķīgu iespēju pierādīt sevi darbā. Marss Mežāzī neļaus tevi traucēt ar slinkumu. Pateicoties centīgumam un uzticībai, jūs varat sasniegt vairāk un tuvināties jūsu mērķim.

Aunam nepatīk iztērēt laiku un katru brīvo minūti, cenšas pavadīt vērtīgi. Taču pavasarī bija pienācis laiks pārtraukties no ikdienas rutīnas un rūpēties par sevi. Astrologi iesaka atpūsties un pievērst uzmanību sev. Skaistumkopšanas salona apmeklējumam ir lieliska ietekme. Imidža maiņa palīdzēs jums justies vairāk pārliecinātai un piesaistīt jebkura cilvēka uzmanību.

Lasīt arī: Kā Zodiaka zīmes kāpj uz grābekļa

Vērsis

Vērsim nākamā nedēļa būs nestabila. No vienas puses, nedēļas sākumā Mēness palīdzēs jums tikt galā ar visiem konfliktiem, kas radušies. Tā harmoniskā enerģija dos jums mieru un neļaus agresoriem atbrīvoties uz jums. Tomēr jūsu antagonists Marss darīs visu, lai enerģijas vampīri pievērstu jums uzmanību. Centieties izvairīties no sazināšanās ar cilvēkiem, kuri jūs dēvē par nepatīkamu un ar kuriem jums var būt strīdi šajā vietā.

Kā parasti, Vērsim nepatīk strādāt steidzīgi un ienīst, kad kāds mēģina steidzināt tos. Pavasarī jums būs smagi jāstrādā pie sevis. Ja jūs vēlaties sasniegt savus mērķus, tad jūs nevarat kavēties. Dažreiz jūsu lēnums var būt jūsu rokās, bet tas notiek ļoti reti. Ķeriet dzīves ritmu un centies sasniegt jaunus sasniegumus, un tad drīz jūsu dzīve mainīsies uz labo pusi.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment