Sieviešu horoskops nedēļai: 26. marts – 1.aprīlis – gaidāms enerģijas pieplūdums

Dvīņi

Tuvākajā nākotnē Dvīņu sievietēm nevajadzētu gaidīt milzīgas pārmaiņas. Jūsu patrons Merkūrs atrodas neitrālā stāvoklī, kas nozīmē, ka no tā netiks gūts labums vai kaitējums. Tomēr komplikācijas var rasties pastiprinātā Neptūna negatīvās ietekmes dēļ. Pirmkārt, tas ietekmēs jūsu produktivitāti. Varbūt pat vienkāršs darbs jums veiksies ļoti grūti, un radīsies satraukums apkārt tev un bezjēdzīga palīdzība tikai uzsūks atmosfēru.

Gada vēsākajos mēnešos Dvīņi iekļaujas “ziemas guļā”. Šajā periodā viņu enerģija ir novājināta, un vēlme kaut ko darīt traku izskatā, rodas ļoti reti. Tomēr, sākot ar pavasari, jau būtu jūtama papildu enerģijas pieaugums. Sievietes var vadīt savu enerģiju, lai rūpētos par sevi un vieglas fiziskās aktivitātes nāks tikai par labu. Vasarā jums vajadzētu izskatīties žilbinoši, bet, lai apmierinātu cerības, jums jāsāk strādāt jau tagad.

Lasīt arī: Valmieras pilsētas pašvaldības projektu konkursos atbalstītas 14 idejas

Vēzis

Šī Zodiaka zīmes pārstāves ir sievišķīgas un romantiskas. Pirmdien, Mēneša pozitīvā ietekme tikai stiprinās jūsu pievilcīgākās īpašības, kas jums palīdzēs piesaistīt pretējā dzimuma uzmanību. Pavasarī vēža sievietēm kā nekad ir vajadzīga vīriešu glāsti un aprūpe. Pielāgojiet savu personīgo dzīvi un atrodiet mīlestību jau šonedēļ.

Mīlestība ir nepieciešama ikvienai personai, taču vienlīdz svarīgi ir realizēt sevi un sasniegt savus mērķus. Nedēļas laikā intensīvs Marss pastāvīgi traucēs tevi. Dažreiz viņa iejaukšanās tavā dzīvē būs neuzkrītoša, tādēļ vienmēr ir jāuzmanās. Sarežģītos brīžos paļaujieties uz intuīcijas ieteikumiem. Dažreiz iekšējā balss var jums palīdzēt daudz vairāk, nekā jūs domājat.

Lauva

Šonedēļ Lauvenes var pilnībā paļauties uz Marsa atbalstu. Jūsu uzticība un iekšējā enerģija palīdzēs jums tuvināties panākumiem. Tas nenotiks bez antagonistu planētu iejaukšanās. Tas ir Saturns un Neptuns – planētas ar spēcīgu enerģiju, un to negatīvā ietekme var burtiski iznīcināt jūsu plānus. Tāpēc astrologi iesaka iepriekš domāt par savām darbībām nākotnē un tos īstenot tikai tad, ja esat pārliecināts par pozitīvu rezultātu.

Ir pienācis laiks domāt ne tikai par darbu, bet par savu personīgo dzīvi. Lauvene ir zvēru karaliene, un alianse ar “upuri” acīmredzot viņai nav piemērota. No planētām, antagonistu ietekme var novest jūs no pareizā ceļa, kas nozīmē, ka jums ir jābūt uzmanīgām, lai neizveidotu grandiozus plānus, ar pirmo, pa ceļam pagadījušos, vīrieti, kas pēc pirmā acu uzmetiena šķiet, jums ir diezgan cienīgs partneris dzīvē. Esiet vairāk selektīvas un paļaujieties uz intuīciju. Ne vienmēr vīrieša siltie vārdi un komplimenti var liecināt par tā nopietnajiem nodomiem.

Jaunava

Dažreiz šķiet, ka Jaunava nav ieinteresēta romantikā un mīlestības attiecībās. Viņas meklē nevainojamu partneri, ideālu dzīvi, bet, kad viņas saņem to, ko vēlas, viņas pārtrauc mēģināt. Laikā no 26. marta līdz 1. aprīlim jums jāpiešķir prioritāte. Vai nu jūs vēlaties kļūt par labu sievu un māti, vai veiksmīgu karjeristi. Negaidiet no patrona planētas palīdzības, jo šajā nedēļā Merkūrs ir neitrāls. Astrologi iesaka domāt par nākotni un visbeidzot atrast savu patieso aicinājumu. Ja jūs nevēlaties lemt par laiku, grūtības pieaugs ar katru dienu.

Daži cilvēki ne tikai rudenī, bet arī pavasarī cieš no depresijas. Tie ietver Jaunavu. Dažreiz jums ir domas, ka jūs varētu sasniegt vairāk, bet nedariet pietiekami daudz priekš tā. Ne vienmēr zvaigznes un planētas var jūs atbalstīt grūtos brīžos, tāpēc jums pašai ir jātic sevi. Tikai paļaujoties uz sevi, jūs sasniegsiet dzīvi, par kuru vienmēr esat sapņojusi.

Lasīt arī: Skolotāji ir bezspēcīgi. Saruna ar psiholoģi Jolantu Segliņu-Gluškovu

Svari

Pašreizējā nedēļā būs daudz pārmaiņu, taču visas tās būs saistītas ar darbu. Iemesls tam būs Saturns, kas nostiprināsies Mežāzī. Padomā par to, tev agrāk nebija karjeras izaugsmes? Varbūt jūs nepietiekami strādājat, vai arī jūs darāt kaut ko tādu, kas neradīs jums īpašus sasniegumus? Motivācija ir jūsu panākumu atslēga. Jums nevajadzētu tikai smagi strādāt, bet arī redzēt mērķi sev, citādi jūs vienkārši iztērēsiet savu laiku.

Dažreiz mūsu plāni sabojājas, un šonedēļ visu nepatikšanu cēlonis būs jūsu negatīvo pretinieku – Saules un Marsa – ietekme. Tie burtiski veicinās jūsu enerģiju, kas ietekmēs jūsu veselību. Vājums, galvassāpes, zema pašcieņa, depresija ir tikai dažas no problēmām, ar kurām jūs varat saskarties. Konflikti un nesaskaņas ietekmēs jūs negatīvi, tāpēc veltiet laiku tikai noderīgai un pozitīvai saziņai.

Skorpions

Šodienas nedēļa dos Skorpionu sievietēm daudz patīkamu pārsteigumu. Pateicoties Marsa pozitīvajai ietekmei, jūs varat beidzot pabeigt gadījumus, kam pirms tam nebija pietiekami daudz laika. Lai izvairītos no pēkšņām problēmām, mēģiniet plānot katru dienu. Neaizmirstiet, ka reizēm pat sīkumi var radīt nopietnas grūtības. Tāpēc atcerieties zelta likumu: “nekad neatstājiet līdz rītdienai to, ko jūs varat darīt šodien.” Vai jūsu dzīve būs mierīga vai nē, ir atkarīgs tikai no jums.

Šī Zodiaka zīmes pārstāves vienmēr ir pilnas ar enerģiju, un pat citi to pamana. Dažreiz pat nezināt, cik daudz jūs apbrīno pretējais dzimums. Tātad varbūt ir pienācis laiks domāt par savu personīgo dzīvi? Tas attiecas ne tikai uz vientuļajiem Skorpioniem, bet arī uz tiem, kuri jau ir atraduši savu dvēseles draugu. Attiecības ir smags darbs, un lai tās būtu ideālas, pie tām ir nepārtraukti jāstrādā. Netērējiet laiku tikai uz karjeru: bez mīļotā, ar labu darbu jūs diez vai esat laimīgs.

Strēlnieks

Ja nedēļas laikā jums ir grūtības, nostiprinātais Neptūns palīdzēs jums tikt galā ar tiem. Kopumā laikposmā no 26. marta līdz 1. aprīlim zvaigznes būs jūsu pusē. Vienīgais, kas var jūs iznīcināt, ir nepārliecinātība par sevi. Ja jūs vēlaties sasniegt vairāk, jums būs jāparāda drosme, it īpaši darbā. Nebaidieties piedāvāt jaunas idejas un mēģināt veidot attiecības ar līderi. Pat neliels solis uz priekšu ir labāks nekā stāvot.

Dažas situācijas var ievest jūs stūrī. Šādos laikos jums ir jāpieņem pamatoti lēmumi, un jums ar to jārēķinās pašai. Astrologi neiesaka Strelniecēm meklēt palīdzību, it īpaši pie sievietēm. Dažreiz pat tuvu draugu padoms var sāpināt. Šādos gadījumos labāk ir paļauties uz savas iekšējās balss stipro pusi un padomiem.

Lasīt arī: Kā katra Zodiaka zīme pamostas

Mežāzis

Šoreiz Mežāzim palīdzēs uzreiz divas spēcīgas planētas. Marsa un Mežāža savienība veiksmīgi ietekmēs jūsu produktivitāti. Jūs kļūsiet par sava veida ideju radītāju. Dažreiz domas pārņem jūs tik daudz, ka jūs nevarat sekot viņu progresam. Šajā gadījumā astrologi iesaka jums neglabāt visu savā vietā, bet dalīties ar saviem nodomiem ar citiem.

Saturna pozitīvais efekts nedaudz atlaidīs jūsu aizrautību, bet tas tikai spēlēs tavās rokās. Protams, darbam ir svarīga loma mūsu dzīvē, bet dažreiz jums ir nepieciešams atpūsties. Saskaņā ar astrologiem, vislabākais atpūtai ir aktivitātes maiņa. Tas nenozīmē, ka jums ir jāatrod jauns darbs un pilnīgi jāmaina sava dzīve. Vispirms rūpējieties par to, kas dos jums ne tikai priekšrocības, bet arī prieku. Varbūt jūs varat atklāt jaunus talantus vai vienkārši izmēģināt sevi jaunā lomā. Nebaidieties eksperimentēt, dažreiz tas ir pat nepieciešams.

Ūdensvīrs

No 26. marta līdz 1. aprīlim sievietes Ūdensvīrs būs veiksmīgākas nekā citi zodiaka apļa pārstāvji. Vispirms tas ir saistīts ar jūsu pastiprinātiem patroniem, kuri jums visu nedēļu palīdzēs. Saturns Mežāzī sniegs jums enerģiju un pārliecību, kas palīdzēs jums sasniegt panākumus darbā. Neptūns Zivīs padarīs jūs romantisku un sentimentālu, tāpēc noteikti pavadiet laiku kopā ar savu mīļāko vai arī vēl labāk izdariet viņam patīkamu un neparedzētu pārsteigumu.

Strādājot, mēģiniet nedalīties savos nodomos ar kolēģiem. Ja ir vēlme, pastāstiet par savām idejām līderim. Jūs varat runāt par savām idejām tikai tad, ja esat pārliecināts par to panākumiem un ja esat izstrādājis plānu to īstenošanai. Nevajag radīt troksni no nekā: šī uzvedība var ietekmēt jūsu reputāciju.

Zivis

Sieviešu Zivīm, šonedēļ nebūs daudz prieka, bet nebūs arī spēcīgu vilšanos. Ja esat plānojusi svarīgas lietas, tad pabeidziet tās labāk pirmdien. Šajā dienā jūsu patrons Mēness būs nostiprinājies un palīdzēs jums tikt galā ar grūtībām, kas radušās. Tomēr citās dienās jums būs jāiet intensīvas cīņas režīmā. Tās mērķis ir veiksme. Jums vajadzētu būt uzmanīgiem no skaudības un intrigām: nemēģiniet dalīties savos plānos ar nepazīstamiem un neuzticamiem cilvēkiem.

Zivis bieži ir abstraktas no realitātes, taču šonedēļ tas var jums patraucēt. Jūs riskējat pazust ilūziju pasaulē, aizmirstot par reālām grūtībām. Nedomājiet, ka jūsu problēmas ir neatrisināmas. Astrologi stingri iesaka Zivīm pārvarēt savas bailes, lai nākotnē tās netraucētu īstenot jūsu vēlmes.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment