Kā Zodiaka zīmes kāpj uz grābekļa

Piekrītu, mēs bieži vien izdarām vienas un tās pašas kļūdas dzīvē, citiem vārdiem sakot – mēs uzkāpjam vienam un tam pašam grābeklim. Tas ir pārsteidzoši, ka katrs cilvēks to dara savā veidā. Astrologi apgalvo, ka visas kļūdas, ko persona izdarījusi, kā to nosaka viņa Zodiaka zīme. Vai tā ir taisnība?

Auns

Auns uzkāpis uz grābekļa, sapratīs, ka viņš pieļāvis kļūdu un salauzīs to no dusmām. Tomēr šajā procesā viņš saņems ar to 10 reizes pa galvu.

Vērsis

Vērsim ir spītīgs raksturs. Šī Zodiaka zīme ir vienkārši čempions, kas iet pa grābekli. Īsts Vērsis kāps uz grābekļa, līdz tas pārlūzīs. Lai gan, kad tie pārlūzt, Vērsis var nopirkt vēl vienu un sākt visu no jauna.

Dvīņi

Dvīņiem ir nepieciešams izmēģināt visus grābekļus, tikai pēc tam viņi sapratīs, ko viņi grib un kādā virzienā viņiem jādodas. Pieredze Dvīņiem nenāk ar vecumu, bet grēku skaitu viņu dzīvē.

Vēzis

Vēzis nevar dzīvot bez grābekļa. Viņš pastāvīgi uzbruks viņiem, bet tas viņam dos spēku. Tikai pieļaujot kļūdu, Vēzis sapratīs, kas viņam tiešām ir nepieciešams no dzīves.

Lasīt arī: Katras Zodiaka zīmes devīze

Lauva

Lauva ir optimistiski noskaņots par to, ka vairākas reizes uzkāpj uz tā paša grābekļa. Šīs zīmes pārstāvis ne tikai soļo uz grābekļa, viņš lēcienā uzlec uz tā, velkot draugus un aicinot viņus pievienoties.

Jaunava

Jaunava kāpj uz grābekļa maigi, cenšoties aprēķināt sitiena spēku un izraisītās sāpes. Jaunava tic, ka jūs varat soļot uz tā paša grābekļa, ja jūs pareizi prognozējat un plānojat visu.

Svari

Svari ilgi un pastāvīgi izvairās no tikšanās ar grābekļiem. Viņi sāks apšaubīt, domāt ilgu laiku un aprēķināt kustības, bet, pieņemot lēmumu, viņi noteikti liks soli uz lielākā un asākā grābekļa.

Skorpions

Skorpions uzbrūk grābeklim un no tā nebaidās. Un viss, tikai tāpēc, ka šī Zodiaka zīmes pārstāvis vienkārši neko nemana! Un, ja tomēr viņš to pamanīs, viņš izliksies, ka tas viss nav noticis.

Lasīt arī: Kā attīstīt intuīciju: 3 vienkārši vingrinājumi katrai dienai

Strēlnieks

Strēlnieku dzīve nemāca vispār. Ja Strēlnieks uzkāpj uz grābekļa un apzinās, ka viņš izdarījis lielu kļūdu, tas viņu neapstādinās pirms mērķa sasniegšanas. Pēc kāda laika viņš atkal nolemj soļot uz tā paša grābekļa.

Mežāzis

Mežāzis, uzkāpis uz grābekļa, uzvedas ļoti dīvaini: viņš ilgu laiku analizē, domā. Bet galu galā viņš sapratīs, ka tas nav vērts viņa pārdomām un aizmirst savu kļūdu, kas galu galā atkal liks viņam kļūdīties.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs ļoti labi pārzina dārza instrumentus. Pēc viņa domām, viņš uzkāps uz visskaistākā un oriģinālākā grābekļa un lepojas ar to, ka neviens cits, izņemot viņu, to neiedomājās.

Zivis

Ja Zivis vismaz vienu reizi uzkāps uz grābekļa, tad visu viņu dzīvi atcerēsies un nožēlos. Līdz ļoti lielam vecumam Zivis savā skapī saglabās jau sarūsējušus, bet tomēr diezgan piemērotus grābekļus un nopietni nopūšoties, apskatīs tos.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment