Sieviešu Horo***ps nedēļai no 11. līdz 17. martam – iespējas radīsies no nekurienes!

Marta vidū ir labāka aktivitāte un jauni sasniegumi. Nepalaidiet garām savu veiksmi un sakārtojiet savu dzīvi, astrologu padomi palīdzēs it visā.

Nedēļa no 11. marta līdz 17. martam ir lielisks laiks dzīves uzlabošanai, kas atbilst daudzām vēlmēm un īstenošanas plāniem. Enerģija tiks iezīmēta, bet galvenokārt radīs jaunas iespējas, kas burtiski parādīsies no nekurienes. Speciālisti iesaka visām sievietēm uzkrāt labu garastāvokli un ticību labākajam: esiet pārliecinātas, ka visas durvis būs atvērtas jūsu priekšā.

Auns

Šonedēļ, dāmas, Auni varēs sasniegt kaut ko, ko viņas vēlas, bet tikai tad, ja viņas darbojas ne ar spēku, bet pakāpeniski. Lai gūtu panākumus uzņēmējdarbībā un nepalaistu garām kaut ko svarīgu, palīdzēs pareizi sastādīta vēlmju karte. No 13. līdz 16. martam Aunam ir jābūt uzmanīgākam: Saules darbība un aspekti ar citām planētām var sajaukt kārtis un izraisīt nopietnus konfliktus. Līdz nedēļas beigām situācija visās dzīves jomās uzlabosies.

LASI ARĪ: 5 astroloģiskie mīti, ko lielākā daļa cilvēku uzskata par patiesību!

Vērsis

Pirmdiena un otrdiena ir īpaši labas šīs zīmes pārstāvēm. Laimes mirkļi Mēness atrašanās vietas dēļ Vērša zvaigznājā. Īpašu uzmanību ir pelnījusi dzīves finansiālā puse. Ja Vērsis jau sen ir sapņojis par ienākumu palielināšanu, varat izmantot naudas afirmācijas un būt aktīvākas. Vienīgais, ko astrologi brīdina, neizdarīt spiedienu uz kolēģiem un tuviem cilvēkiem. Situāciju var ietekmēt tikai maigi, bez apsūdzībām un nevajadzīgiem pārmetumiem.

Dvīņi

Tiks jūtama negatīvā ietekme no retrograda Merkura Zivīs. Visbīstamākās dienas ir otrdiena, ceturtdiena, piektdiena un sestdiena. Šajā laikā Dvīņu sievietēm nevajadzētu zaudēt ticību labākajam un pievērst uzmanību nelielām problēmām. Ir svarīgi turpināt virzīties uz sapni, pat ja tas šķiet nepieejams ikvienam apkārt.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment