5 astroloģiskie mīti, ko lielākā daļa cilvēku uzskata par patiesību!

Šobrīd astroloģija ir ļoti populāra, bet ir daudzi cilvēki, kas nepareizi izprot tās aspektus. Tāpat kā viss pārējais, interesants vai labs šajā pasaulē, vienmēr būs tie, kas mēģina mainīt astroloģiju, lai to pielāgotu tam, kas viņiem patīk.

Ir daudz mītu par astroloģiju, un ir cilvēki, kas vienkārši iemīlas šajos mītos. Lai gan ir mīti, kas var būt pārliecinoši, ir daži, kurus var nekavējoties saprast, ka tas ir tikai „mīts”. Mūsu planēta, ko mēs saucam par mūsu mājām, ir pārslogota ar dezinformāciju, tāpēc astroloģija noteikti nav izņēmums.

Šeit ir visbiežākie mīti, kas saistīti ar astroloģiju, kurai cilvēki bieži tic, bet tie nav taisnība!

1. Jauna trīspadsmitā zodiaka zīme

Jūs, iespējams, izlasīsiet šo informāciju internetā. Faktiski pastāv zvaigznājs, ko sauc par Čūsknesi, bet šī konstelācija nav jauna. Starp Strēlnieka un Skorpiona zīmēm pastāv konstelācija. Tomēr tā nav svarīga Zodiakā. Tā nebija iekļauta Zodiaka zīmēs vairāku iemeslu dēļ, un, lai gan daži astrologi to iekļāvuši, lielākā daļa to nedarīs, jo tas vienkārši nav nepieciešams.

LASI ARI: 5 Zodiaka zīmes, kuras gaida veiksme 2019. gada pavasarī!

2. Astroloģija tiek uzskatīta tikai par tendenci.

Nu, tas tā nav, jo astroloģija noteikti nav kaut kāda tendence, bet patiesībā tas ir kaut kas mūsu pasaulē kopš seniem laikiem. Tā jau pastāv vairāk nekā 25 tūkstošus gadu. Kaut arī astroloģija dažādās kultūrās parādījās dažādās formās, skatoties uz zvaigznēm un meklējot atbildes uz aizraujošiem jautājumiem, šķita, ka mēs jau sen to esam darījuši.

3. Par nozīmīgāko uzskata Saules zīmi.

Runājot par astroloģiju kopumā, Saules zīme faktiski ir viena no nozīmīgākajām zīmēm. Katram debess ķermenim ir zīme, tāpēc dažādas zīmes ietekmēs dažādas lietas. Nav zīmju, kas ir nozīmīgākas par citām. Katrs no tiem ir svarīgs pats par sevi.

LASI ARĪ: Zivju sezona tevi pārvērtīs par tavu sapņu cilvēku!

4. Astroloģija ir tas pats, kas astronomija.

Pastāv būtiska atšķirība starp astronomiju un astroloģiju, kas nozīmē, ka tās nav vienādas. Astronomija studē mūsu Visumu un tā saturu ārpus atmosfēras, bet astroloģija ir mācība par zvaigznēm. Daudzi cilvēki sajauc šos divus pētījumus un uzskata, ka tie ir identiski.

5. Tranzīti neietekmē indivīdus.

Tas nav taisnība, jo pārejas uz debesu pasauli var būtiski ietekmēt jūs. Nav šaubu, ka pievērsiet uzmanību dzimšanas kartei. Faktiski tranzīti ir planētu kustības analīze, salīdzinot ar dzimšanas diagrammas pozīcijām. Tranzīti noteikti nav absolūti, lai gan tie var nopietni ietekmēt cilvēku dzīvi!

avots: esotericblog

Leave a Comment