Vai jums ir gaiši rozā aura? Lūk, ko tā nozīmē!

Aura vai enerģija ap cilvēku var pateikt daudz par cilvēka likteni. Tā var arī pastāstīt, ko gaidīt nākotnē. Citiem vārdiem sakot, aura zināmā mērā atspoguļo cilvēka potenciālu.

Aura var mainīties atkarībā no intensitātes vai krāsas laika periodā. Šeit aplūkotā aura, rozā aura, ir pazīstama kā saknes aura vai “pamata” aura, jo tā atrodas sarkanās krāsas spektra beigās.

Gaiši rozā aura

Rozā ir sarkanā un baltā maisījums. Sarkans simbolizē spēku un stingrību. Kamēr balts ir miers.

Apvienojiet tos un jūs saņemsiet rozā, stingru, bet līdzjūtīgu. Iemesls, kādēļ šī aura mūsu laikos ir reta, ir apstākļi, ar kuriem mēs saskaramies mūsdienu pasaulē.

LASI ARĪ: 15 soļi uz vīrieša sirdi

Cilvēki ar gaiši rozā auru parasti ir labāk izglītoti un mierīgāki nekā citi. Interesanta gaiši rozā auras iezīme ir tāda, ka tās tonis var būt atšķirīgs.

Šai aurai var būt sarkani, zili vai pelēki plankumi. Skaidra, gaiši rozā aura ir ļoti reta. Lai būtu gaiši rozā aura, personai ir jādzīvo pilnīgā mierā.

Viņu ideāliem ir jābūt nemaldīgiem, un viņiem ir jātic mīlestībai un mieram. Kā mēs visi zinām, rozā veido sarkanā un baltā krāsā, kur sarkanā krāsā ir spēks, bet balts – miers.

Tātad rozā ir spēcīga, bet līdzjūtīga. Rozā aura nozīmē, ka jūs labprāt atbrīvojat visas savas rūpes un koncentrējieties uz augstākām lietām dzīvē.

Vai esat kādreiz redzējuši savu auru, vai kāds jums pastāstīja par tavu krāsu?

avots: esotericblog

Leave a Comment