Sieviešu horoskops nedēļai no 12. – 18. decembrim

 

stocksy_txp87f9e220kql000_small_506160

 

AUNS

Jums šī nedēļa solās būt patīkamu pārsteigumu un romantikas pilna. Nepalaidiet garām šos laimes mirkļus, neatsakieties no pelnītajiem komplimentiem, un labs noskaņojums Jūs pavadīs visas nedēļas garumā. Brīvdienas ir ieteicams pavadīt kopā ar Jums tuviem cilvēkiem.

 

VĒRSIS

Jums šī nedēļa var būt visnotaļ saspringta. Visas Jūsu domas aizņems darba jautājumi, un tā tas būs līdz pat ceturtdienai. Pacentieties neko neatlikt uz vēlāku laiku, tad arī pilnvērtīga atpūta brīvdienās būs garantēta. Iespējams patīkams izbrauciens draugu kompānijā.

 

DVĪŅI

Jums šī nedēļa solās būt visnotaļ veiksmīga. Zvaigznes būs Jums labvēlīgas, tāpēc nepalaidiet garām savu iespēju un drosmīgi ķerieties pie plānu īstenošanas. Saskarsme ar apkārtējiem būs daudz patīkamāka un produktīvāka, ja Jūs daudz rūpīgāk attieksieties pašas pret saviem solījumiem. Brīvdienas ir ieteicams pavadīt mājās.

 

VĒZIS

Jums šī nedēļa atnesīs kaut kādas sadzīves likstas un nepieciešamību tās steidzami risināt. Pacentieties ļoti rūpīgi sadalīt savu laiku, veltot uzmanību ne tikai problēmu risināšanai, bet arī sev, jo atpūta ir nepieciešama pilnīgi visiem, bet šajā nedēļā – it īpaši Jums. Brīvdienas ieteicams pavadīt ārpus pilsētas robežām – pastaiga pa mežu būtu tieši laikā!

 

LAUVA

Jums šajā nedēļā var nākties pārbaudīt savu nervu izturību, jo pār Jums varētu nākt kaudze ar problēmām. Iespējams, ka Jums pat var nākties zaudēt kādu no draugiem. Neļaujiet apkārtējiem pārkāpt Jūsu novilktās robežas, un viss būs labi. Brīvdienas dos ilgi gaidīto mieru.

 

Lasi vēl: Lielais decembra horoskops sievietēm – sajūtiet enerģiju!

 

JAUNAVA

Jums gribas romantiku, un šī nedēļa to arī atnesīs. Jūsu romāns var pārvērsties par attiecībām. Jaunavām, kuras vēl nav sastapušas savu otro pusīti, šajā nedēļā vajadzētu biežāk iziet no mājām un neatteikties no uzaicinājumiem uz ballītēm, jo pastāv liela iespējamība, ka tieši tur Jūs satiksiet savu lielo mīlestību.

 

SVARI

Jums šī nedēļa solās būt ļoti darbīga un interesantu uzdevumu pilna. Jūsu prasme radoši pieiet jebkurai problēmai palīdzēs Jums rast nestandarta risinājumus arī šajā nedēļā. Brīvdienās Jums vajadzētu atgūt spēkus, dodoties kādā garākā pastaigā.

 

SKORPIONS

Jums šajā nedēļā vajadzētu rūpīgi kontrolēt savus impulsus un pārdomāt katru vārdu, jo blakus Jums atrodas cilvēks, kurš tā vien gaida, kad Jums paslīdēs kāja. Neļaujiet ar sevi manipulēt un atdaliet savas vēlmes no citu vēlmēm. Brīvdienas būtu ieteicams pavadīt mājās vai arī apciemojot radiniekus.

 

STRĒLNIEKS

Jums šajā nedēļā var nākties uzzināt daudz jaunu faktu par sevi, taču Jums par to nevajadzētu raizēties, jo baumas – tās tikai ir rādītājs tam, ka Jūsu dzīve ir interesanta. Atcerieties to, ka esat brīnišķīgas un priekšā visiem citiem! Atklājiet savu sirdi tikai tiem, kuriem pilnībā uzticaties. Brīvdienās ieteicams doties ārpus pilsētas.

 

MEŽĀZIS

Jums šajā nedēļā vajadzētu uzmanīties no karstiem priekšmetiem. Zvaigznes Jums iesaka pievērsties savam fiziskajam stāvoklim, Vese***ai un skaistumam. Katru dienu mēģiniet atvēlēt laiku fiziskajām aktivitātēm. Brīvdienas ieteicams pavadīt draugu kompānijā.

 

ŪDENSVĪRS

Jums šī nedēļa būs prieka un iedvesmas pilna. Izbaudiet katru dienu, jo š nedēļa Jums solās būt patiešām viegla un mierīga. Tikšanās ar draugiem, vakara pastaigas un pat sadzīviskās lietas Jums atnesīs prieku, it īpaši tādā gadījumā, ja Jūs tam visam pieiesiet radoši un ar entuziasmu. Brīvdienas būtu vēlams pavadīt svaigā gaisā un kopā ar saviem mīļajiem.

 

ZIVIS

Jums šajā nedēļā vajadzētu pievērst uzmanību saviem tēriņiem, nedaudz tos samazinot. Nedēļas beigās Jūs gaida tikšanās ar seniem draugiem, kuri var Jums palīdzēt tikt skaidrībā ar kaut kādiem saviem nākotnēs plāniem. Brīvdiena ieteicams pavadīt mājās.

Leave a Comment