Sieviešu Horo***ps nedēļai no 14. – 20. novembrim

elite-daily-studio-firma-800x400

AUNS

Jums šajā nedēļā zvaigznes iesaka pievērsties nepabeigtajām lietām. Veiksme noteikti pavadīs tās sievietes, kuras būs nolēmušas doties kādā ceļojumā vai vienkārši komandējumā. Noteikti neatsakieties arī no tikšanās ar draugiem, jo Jūs gaida patīkami pārsteigumi! Tuvās attiecības periodā no 16. – 20. novembrim būs daudz harmoniskākas, bet panākt savstarpēju sapratni palīdzēs kompromisi.

 

VĒRSIS

Jums šajā nedēļā zvaigznes iesaka atjaunot savu stilu, tāpēc jauns apģērbs un manikīrs būs tieši laikā, bet jauna frizūra dāvās Jums veiksmi gan darbā, gan privātajā dzīvē. Šajā nedēļā Jums noteikti nav jābaidās no spilgtām krāsām – tās Jums sniegs pozitīvas emocijas, kas palīdzēs tikt galā ar sīkām neveiksmēm.

 

DVĪŅI

Jums šajā nedēļā vajadzētu ieklausīties savā iekšējā balsī. Izvairieties no konfliktsituācijām un nestādiet sevi augstāk par citiem. Jums izrādītais atbalsts šajā nedēļā ar pozitīvu enerģiju uzlādēs gan Jūs, gan arī apkārtējos, kā arī dos spēku izvairīties no kļūdu pieļaušanas. Apģērbā Jums vajadzētu izvēlēties mierīgi gaišos toņus, jo šīs maigās krāsas radīs mieru Jūsos.

 

VĒZIS

Jums zvaigznes šajā nedēļā iesaka nodarboties ar sadzīves lietām. Ģenerālā tīrīšana ļaus Jums atslābināties un apdomāt nedēļas plānus. Nervozitāte un nesavāktība var traucēt īstenot visu ieplānoto. Noņemt stresu Jums var palīdzēt vakara pastaigas un saziņa ar tuviniekiem. Veiksme mīl laimīgos, tāpēc atrodiet sevī spēku priecāties par dzīves sīkumiem.

 

LAUVA

Jums šajā nedēļā zvaigznes iesaka būt pārliecinātām par saviem spēkiem. Kareivīgs noskaņojums un izlēmība palīdzēs Jums viegli tikt galā ar sarežģītām situācijām, kā arī pabeigt visu iesākto. Eksperimentējiet ar ārieni!

 

JAUNAVA

Jums šajā nedēļā vajadzētu pievērst uzmanību garīgajam līdzsvaram. Tieciet vaļā no stresa, tiekoties ar draugiem vai nodarbojoties ar sportu, ļoti noderīga var būt arī atslābinoša vanna un aromterapija. Neizvairieties no atbildīgām sarunām, taču pieturieties pie neitrālas uzvedības.

 

Lasi vēl: Nedēļas Horo***ps no 14. – 20. novembrim- uzzini savas veiksmīgās dienas!

 

SVARI

Jums šajā nedēļā nevajadzētu pievērst uzmanību tam, ko runā Jums aiz muguras. Skaudīgajiem Jūsu aktīvā darbība var nepatikt, tāpēc nestāstiet par saviem plāniem apkārtējiem. Labāk nodrošinieties ar tuvo cilvēku atbalstu un neļaujiet emocijām iejaukties Jūsu prāta balsī. Spilgto apģērbu šajā nedēļā vajadzētu nomainīt uz daudz mierīgākiem un vēsākiem toņiem.

 

SKORPIONS

Jūsu finansiālā labklājība ir atkarīga no Jūsu noskaņojuma. Savāktība un uzmanība palīdzēs Jums tikt galā ar jautājumiem, kas var likties neatrisināmi. Vakaros veltiet laiku savas enerģijas atjaunošanai, atslābinieties un tieciet vaļā no uzkrātā stresa!

 

STRĒLNIEKS

Jums šajā nedēļā zvaigznes iesaka pievērsties savai Vese***ai un iekšējam līdzsvaram. Pacentieties neieplānot kaut kādas atbildīgas darbības un svarīgu lēmumu pieņemšanu. Brīvdienas Jums ir ieteicams pavadīt pēc iespējas mierīgāk.

 

MEŽĀZIS

Veiksme šajā nedēļā pilnīgi noteikti būs ar Jums! Drosmīgas idejas un lēmumi var kļūt par papildus ienākumu avotu, taču Jums noteikti nevajadzētu uztraukties kaut kādu nieku dēļ, jo vēlamo rezultātu šajā nedēļā Jums atnesīs pacietība un neatlaidība.

 

ŪDENSVĪRS

Jums šajā nedēļā veiksies mīlestības jomā, jo būs lielākas iespējas satikt savu otro pusīti – ieklausieties ne tikai savā prātā, bet arī sirdsbalsī! Tām, kurām jau ir attiecības, šī nedēļa atnesīs harmoniju un prieku. Neesiet piekasīgas, mēģiniet rast kompromisu!

 

ZIVIS

Jums šis periods ir labvēlīgs, lai uzsāktu kādu ārstniecisku diētu. Pacentieties nepadoties panikai un pie jebkuras iespējas mēģiniet apiet stresa situācijas. Pacentieties rast harmoniju un neuztraukties par sīkumiem!

 

Leave a Comment