Sieviešu horoskops nedēļai no 19. – 25. septembrim

AUNS

Aunu sievietēm šis periods atnesīs ļoti daudz laimes, taču tikai tādā gadījumā, ja Jūs akli neuzticēsieties savai intuīcijai, tāpēc, pieņemot kādus konkrētus lēmumus, noteikti ieklausieties arī apkārtējo cilvēku gudrajos padomos. Tādā gadījumā Jums izdosies iegūt labus rezultātus darbā, mīlestībā un jebkurā citā dzīves sfērā. Šī nedēļa Jums būs visnotaļ stabila.

VĒRSIS

Sievietēm, kuras dzimušas šajā zīmē, septembra beigas solās būt ļoti veiksmīgas tieši mīlestībā. Iemācieties pareizi salikt prioritātes, pretējā gadījumā Jums var nākties nožēlot savu izvēli, tāpat Jums šajā nedēļā ir jābūt ļoti uzmanīgām finansu jomā, jo nevajadzīgi tēriņi var laupīt Jūsu naudas veiksmi uz visnotaļ ilgstošu periodu. Pārējā esat tās, kas Jūs esat, un nebaidieties pieļaut kļūdas.

DVĪŅI

Jūsu galvenais trumpis šajā nedēļā būs seksualitāte un pievilcība. Zvaigznes apbalvos Jūs ar veiksmi mīlestībā, ko noteikti ir jāizmanto. Nekautrējieties spēlēties ar vīriešiem un ar jebkādām metodēm panākt savu. Vienīgais izņēmums – Jūsu mīļotais cilvēks, jo, ja Jūs jau atrodaties attiecībās, tad nav vērts provocēt savu otro pusīti vai piespiest viņu just negatīvas emocijas.

VĒZIS

Svaru sievietēm zvaigznes šajā nedēļā iesaka atturēties no jebkāda veida riskiem, tāpēc pacentieties izdarīt visu iespējamo, lai atbrīvotu sevi no iespējamiem negadījumiem un to sekām. Ņemiet visas situācijas savās rokās un neatlaidiet tās līdz pašām beigām, pretējā gadījumā – zvaigznes palīdzēt Jums nevarēs.

LAUVA

Jums zvaigznes šajā nedēļā iesaka uzzināt, kas katras horoskopa zīmes vīrieti piesaista sieviešu izskatā, jo šī informācija Jums būs ļoti noderīga, lai flirtētu un piesaistītu vīriešu uzmanību. Šajā laika periodā jebkuras metodes savu mērķu sasniegšanai būs labas, turklāt katrai problēmai ir jābūt atrisināmai, jo neatrisinātās problēmas var Jums nākotnē atnest ļoti daudz nepatikšanu.

JAUNAVA

Jaunavām zvaigznes šajā nedēļā iesaka padomāt par imidža maiņu. Ja Jūs jau nesen to esat darījušas tad gaidiet panākumus visās dzīves sfērās. Nešaubieties par sevi, laime Jums šajā periodā ir pilnībā sasniedzama – nepalaidiet to garām un neļaujiet tai izslīdēt no rokām sava sliktā garastāvokļa dēļ.

SVARI

Svaru sievietēm septembra beigās vajadzēs mazliet piepūlēties, jo zvaigžņu palīdzība viņām “nespīd, taču nevajag domāt, ka viss ir slikti un bezcerīgi. Šis periods Jums vienkārši parādīs Jūsu vājās puses un trūkumus, lai nākotnē Jūs tos veiksmīgi varētu izlabot. Tas ir vēl viens iemesls uzzināt, ka arī stiprās sievietes reizēm sastopas ar problēmām, kas viņām patiesībā daudz ko var iemācīt.

SKORPIONS

Šaubas “grauds” – tas ir tas, no kā Jums šajā nedēļā vajadzētu izvairīties, turklāt zvaigznes Jums noteikti iesaka neatstāt šo visu novārtā, jo ļoti daudz kas būs atkarīgs no Jūsu pārliecības, kurā šaubām nav vietu. Tad, kad Jūs beidzot varēsiet atbrīvoties no aizspriedumiem un nepamatotām šaubām, Jums atvērsies taisns ceļš tieši uz laimi.

STRĒLNIEKS

Sievietēm, kurās dzimušas šajā zīmē, zvaigznes šajā nedēļā iesaka palūkoties uz apkārtējo pasauli no cita skatu punkta. Novērtējiet visu notiekošo citā veidā, lai ieraudzītu savus slēptākos trūkumus un veiksmīgi tos izlabotu. Katra no Jums septembra beigās var izmainīt ne tikai sevi, bet arī savu pasaules redzējumu.

MEŽĀZIS

Šīm sievietēm vajadzētu pienācīgi atpūsties, tāpēc zvaigznes Jums šajā nedēļā iesaka izvairīties no publicitātes un skaļām kompānijām. Pavadiet laiku vienatnē vai kopā ar saviem tuvajiem cilvēkiem. Vairāk relaksējieties, ja ir tāda iespēja, dodieties mazā atvaļinājumā, bet, ja Jums tomēr vēl ir daudz lietu, ko darīt, tad necentieties tik no tām vaļā, pretējā gadījumā – šis purvs Jūs absorbēs pilnībā.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīru sievietēm visus šķēršļus pārvarēt palīdzēs sieviešu draudzība. Lai gan psihologi uzskata, ka tādas nav, Jūs noteikti zināt, ka tā nav taisnība, jo Jūs labāk nekā jebkuras citas zodiaka zīmes pārstāves zināt protat draudzēties, tāpēc arī šīs draudzība Jums būs tik ļoti nepieciešama tieši šajā periodā.

ZIVIS

Par Jūsu labākajām draudzenēm šajā nedēļā kļūs Jaunavas, Mežāži, Dvīņi un Ūdensvīri, jo visas šo zīmju pārstāves ir gudras un var palīdzēt Jums pieņemt kādus svarīgus lēmumus, tāpēc nekautrējieties vērsties pie šiem cilvēkiem pēc padoma.

Leave a Comment