Sieviešu horoskops nedēļai no 20. līdz 26. februārim

 

AUNS

Zvaigznes paredz, ka jums šajā nedēļā uzradīsies lieliska iespēja noskaidrot savas attiecības ar otro pusīti un salikt visus punktiņus uz “i”. Darīt gan to vajadzētu nedēļas sākumā. Visa būtība slēpjas tajā, ka Mēness negatīvi iedarbojas uz jūsu enerģētiku, bet periodā no otrdienas līdz ceturdienai tā ietekme būs mazinājusies. Tieši šajās dienās veiksme būs ar jums, un jūs noteikti paspēsiet izdarīt visu iecerēto.

VĒRSIS

Nedēļas vidus jums solās būt visnotaļ grūts. Tieši šajā laikā Mēness, kas atradīsies Mežāzī, samazinās savu aktivitāti, un jūs sajutīsiet enerģijas trūkumu. Viss burtiski kritīs ārā no rokām, turklāt jums vajadzētu būt ļoti piesardzīgām gan sabiedriskās vietās, gan uz ceļiem. Nedēļas beigās situācija uzlabosies, un jūs varat ieplānot aktīvu atpūtu kopā ar draugiem.

DVĪŅI

Jums šī nedēļa solās būt visnotaļ stabila. Viss, ko esat ieplānojušas, padosies ļoti viegli, tomēr nevajadzētu uzņemties pārāk daudz uzdevumu, jo jums vienkārši var nepietikt spēka. Tas ir saistīts ar to, ka planēta Venēra, kas atbalsta jūs ar savu enerģiju, šajā laika periodā atradīsies Auna zvaigznājā, un tas to būtiski vājinās, kas, savukārt, var ietekmēt jūsu attiecības ar partneri.

VĒZIS

Jums šajā nedēļā būs gan kāpumi, gan kritumi. Mēness, kas ir jūsu patrons, sākot no otrdienas, būs Mežāzī, tāpēc nedēļas sākumā vislabāk būtu nodoties ikdienas rutīnai. Ja jums šajā laikā ieplānotas kādas svarīgas pārrunas vai darījumi, vajadzētu būt īpaši uzmanīgām pret detaļām un izvairīties no provokācijām. Piektdiena ir ideāli piemērota tam, lai iepazītos ar jauniem cilvēkiem – gan biznesa sfērā, gan privātajā dzīvē.

Lasi vēl: Nedēļas horoskops no 20. līdz 26. februārim – uzzini savas veiksmīgās dienas!

LAUVA

Mēness nedēļas vidū mazinās savu ietekmi pār jums. Ja jūs plānojat lielo iepirkšanās dienu, tad tam izvēlieties otrdienu, trešdienu vai ceturdienu. Šajās dienās jūsu pirkumi būs visveiksmīgākie, un jūsu noskatītajām lietām varētu būt ļoti labas atlaides. Pārējā laikā saziņu ar apkārtējiem vajadzētu samazināt līdz minimumam un nodoties pašattīstībai.

JAUNAVA

Jums Mēness pastāvīgi palīdz ar savu enerģiju, taču Mežāža negatīvās ietekmes dēļ nedēļas sākumā tā palīdzība būtiski samazināsies. Pirmdienu vislabāk būtu veltīt tieši analīzei un plānošanai, aktīvāku rīcību uzsākot tikai no ceturdienas vakara, jo tieši šajā laikā nakts spīdeklis uzņems spēku. Kopumā šī nedēļa jums būs veiksmīga tieši biznesa lietās, bet personiskajās attiecībās jums vajadzētu paņemt pauzīti.

SVARI

Jums šī nedēļa solās būt mierīga un stabila, tomēr jums noteikti vajadzētu pievērst īpašu uzmanību atslābušajai Venēras enerģijai, kas ir jūsu patronese. Tā dēļ var rasties neliels vājums un pastiprināta aizkaitināmība.

SKORPIONS

Pirmdien, piektdien un sestdien jums diemžēl neizdosies izvairīties no Mēness negatīvās ietekmes. Šajā ziņā jums palīdzēs Marss, kas jums dos savu pozitīvo enerģiju. Grūtajos brīžos jūs varat prasīt palīdzību tieši šai planētai vai arī Uguns stihijai, kas tai ir raksturīga. Nedēļas vidū jūs varat pakāpties augšā pa karjeras kāpnēm un likt lietā savu profesionālismu.

STRĒLNIEKS

Jums šī nedēļa paies ļoti mierīgā tempā. Visas ieceres izdosies īstenot, ja liksiet lietā tam nepieciešamās pūles. Pastāv viegla flirta iespējamība, varbūt iegūsiet jaunas paziņas. Neuzsāciet tuvas attiecības ar kolēģiem, tas var kaitēt jūsu karjerai. Nedēļas beigās Mēness var nedaudz mazināt jūsu enerģiju, tāpēc pacentieties kā nākas atpūsties un neuztraucieties par sīkumiem.

MEŽĀZIS

Jums vislabvēlīgākais laiks šajā nedēļā būs no otrdienas līdz ceturtdienai. Tieši šajā periodā mazināsies Mēness negatīvā ietekme. Trešdiena ir ideāli piemērota randiņiem. Ja izlemsiet par labu kopdzīvei ar savu partneri, tas tālākajā periodā nesīs ļoti daudz pozitīvu momentu. Nebaidieties no pārmaiņām, taču arī nepārspīlējiet šajā ziņā. Pieturieties pie zelta vidusceļa un baudiet dzīvi.

ŪDENSVĪRS

Jums šī nedēļa paies bez jebkādām asām svārstībām. Pateicoties savam šarmam un profesionālajām prasmēm, jūs varēsiet paveikt visu, ko vēlaties. Izvairieties no strīdiem ar priekšniecību un iztieciet bez kolēģu palīdzības. Šis ir laiks, kurā vislabāk būtu paļauties tikai uz sevi. Nākotnē tas nesīs panākumus un apkārtējo cieņu.

ZIVIS

Šajā nedēļā jūs sagaida trīs negatīvas dienas, kurās Mēness enerģija stipri samazināsies. Var šķist, ka pilnīgi visi cenšas jums kaitēt, taču nav vērts satraukties un apvainoties uz visu pasauli. Šis noteikti nav periods, kurā pieņemt svarīgus lēmumus, kas var radikāli mainīt jūsu dzīvi. Vienkārši nogaidiet, biežāk domājiet par visu labo un kontaktējieties tikai ar pozitīviem cilvēkiem.

Leave a Comment