Sieviešu horoskops nedēļai no 23. līdz 29. janvārim

 

800x400-woman-bed-coffee-blankets

 

AUNS

Jums šī nedēļa solās būt visnotaļ grūta. Paaugstinātā emocionalitāte var nospēlēt pret Jums ne tikai privātajos, bet arī profesionālajos jautājumos. Pacentieties visas savas negatīvās emocijas paturēt sevī un parūpēties par savu morālo stāvokli. Brīvdienas būtu labāk pavadīt mājās, kopā ar ģimeni.

 

VĒRSIS

Zvaigznes Jūs šajā nedēļā brīdina – nepieķerieties cilvēkiem, kuri to nav pelnījuši. Ļaujot ar sevi manipulēt, Jūs pilnīgi noteikti nebūsiet laimīgas un mierīgas. Cieniet sevi un ļaujiet arī saviem tuviniekiem un apkārtējiem cilvēkiem saprast, ka viņiem Jūs ir jāciena. Konflikti darbā atrisināsies tikai nedēļas otrajā pusē, tāpēc nodrošinieties ar pacietību.

 

DVĪŅI

Jums vajadzētu daudz vairāk laika veltīt saviem radiniekiem, it īpaši tiem, kuri jau ir gados. Neaizmirstiet, ka grūtajos brīžos Jūs vienmēr vērsīsieties pēc palīdzības un atbalsta pie saviem tuvākajiem un draugiem, kuri Jūs saprot. Bažas par savu finansiālo stāvokli Jūs kādu laiku vēl nepametīs. Ar to vajadzētu samierināties, neiespringt un atvēlēt pietiekami daudz laika atpūtai nedēļas nogalē.

 

VĒZIS

Jums šajā nedēļā ir ieteicams pieturēties pie stingrām uzvedības normām. Ievērojiet nepieciešamās psiholoģiskās robežas, tad arī nedēļa paies visnotaļ mierīgi. Ja Jūs jūtat, ka esat morāli iztukšotas, veltiet laiku tam, lai uzlabotu savu garastāvokli un pašsajūtu.

 

LAUVA

Lauvenēm šī nedēļa solās būt visnotaļ stabila. Jums var izdoties viss iecerētais, ja vien Jūs nenolaidīsiet rokas un pusceļā no visa neatkāpsieties. Pamēģiniet, esiet drosmīgas, un Jums viss patiešām izdosies! Brīvdienas būtu vēlams pavadīt draugu un paziņu kompānijā.

 

Lasi vēl: Nedēļas horoskops no 23. – 29. janvārim – uzzini savas veiksmīgās dienas!

 

JAUNAVA

Jums šajā nedēļā vajadzētu ieklausīties savā intuīcijā un visus lēmumus pieņemt ar sirdi. Apkārtējie var neņemt vērā Jūsu viedokli dažās svarīgās lietās, taču ir ļoti svarīgi neaizmirst to, ka atbildību par visiem lēmumiem būs jānes Jums pašām.

 

SVARI

Jums šī nedēļas solās būt notikumiem bagāta – tikšanās, spontāni braucieni un plānu maiņa Jūs nedaudz nogurdinās un liks nožēlot to, ka piekopjat tik aktīvu dzīvesveidu. Pacentieties izbaudīt katru mirkli, tad arī Jums visa nedēļa paies ļoti labā garastāvoklī. Brīvdienas būtu vēlams pavadīt ģimenes lokā.

 

SKORPIONS

Jums šajā nedēļā vajadzētu nodarboties ar finanšu jautājumu risināšanu. Esiet atbildīgas un akurātas, tad arī Jūsu finansiālais stāvoklis pilnīgi noteikti uzlabosies. Brīvdienās būtu vēlams doties kādā braucienā vai arī pavadīt tās skaļā kompānijā, ļaujot sev atslābināties un izklaidēties!

 

STRĒLNIEKS

Jums šajā nedēļā tiks dota lieliska iespēja reizi un pār visām reizēm skaidri noteikti savas prioritātes. Tieciet skaidrībā ar to, kāda dzīves sfēra Jums ir vissvarīgākā, un novietojiet to pirmajā plānā. Ja Jūs visu izdarīsiet pareizi, tad tuvāk brīvdienām kāda sarežģīta situācija sāks atrisināties pati no sevis.

 

MEŽĀZIS

Jums šī nedēļa solās būt visnotaļ saspringta. Lietas, kas sakrājušās, Jūs var novest arī līdz izmisumam, taču, ja Jūs nenolaidīsiet rokas un nepadosieties, tad jau 28. janvārī sapratīsiet, ka viss nemaz nav tik slikti. Jūsu centība un disciplīna ļoti īsā laika periodā tiks atzinīgi novērtēta. Brīvdienas būtu vēlams pavadīt ar draugiem un radiniekiem.

 

ŪDENSVĪRS

Jums šajā nedēļā var nākties apkopot savus spēkus un nolaisties atpakaļ uz zemes, jo līdz šim Jūs lidinājāties mākoņos. Jūsu attiecībās ar mīļoto cilvēku var uzrasties kaut kādas nesaskaņas, bet nemitīgie konflikti var kļūt nepanesami, tomēr tieši Jūsu spēkos ir šo situāciju kardināli mainīt. Vienkārši iedomājieties sevi otra cilvēka vietā.

 

ZIVIS

Sapņainajām Zivīm šī janvāra nedēļa gatavo piedzīvojumus. Iespējama tikšanās ar kādu cilvēku no pagātnes. Tiecieties ar draugiem, šīs tikšanās var Jums sniegt ļoti daudz patīkamu iespaidu un jaunu ideju. Brīvdienas gan būtu vēlams labāk pavadīt mājās, nodarbojoties ar sadzīviskām lietām un vienkārši atpūšoties pirms jaunās nedēļas sākuma.

Leave a Comment