Sieviešu horoskops nedēļai no 26. septembra – 2. oktobrim

AUNS

Nedēļa iesāksies ar darba lietām, jo, iespējams, par sevi liks manīt kaut kādas lietas, kuras it kā uzskatījāt par pabeigtām. Tuvāk ceturtdienai spriedze mazināsies, un Jums būs laiks pašām sev. Atcerieties arī to, ka Jūs vienmēr varat lūgt atbalstu un palīdzību tuviniekiem. Brīvdienas labāk veltīt atpūtai ar ģimeni vai draudzenēm.

VĒRSIS

Šīs zīmes pārstāvēm pēdējās septembra dienas atnesīs negaidītu pārsteigumu, taču pacentieties neizrādīt savas emocijas – tas atmaksāsies, jo atcerieties par to, ka sieviešu jūtībai nav vietas biznesā. Atrodiet sevī spēku, lai tiktu galā ar Jums uzliktajiem pienākumiem.

DVĪŅI

Dvīņiem septembra beigas var šķist kā vecās dzīves beigas, jo ar sev raksturīgo iedvesmu Jūs ķersieties klāt jaunām lietām. Zvaigznes gan iesaka apstāties un padomāt, vai Jūsu līdzšinējā dzīve patiešām bija tik briesmīga, ka to tagad ir vērts iznīcināt kāda neskaidra sapņa dēļ?!

VĒZIS

Šīm sievietēm ir pienācis laiks izvērtēt savu dzīvi, respektīvi, atvadīties no tiem, ar kuriem nav pa ceļam, kā arī pārstāt baidīties no tā, ka Jūs varētu būt nepareizi saprastas. Zvaigznes Jums iesaka orientēties tikai uz savām vēlmēm un vajadzībām, tāpēc nedēļas nogalē Jums noteikti noderēs atpūta, kas atstās labu iespaidu gan uz fizisko, gan uz emocionālo stāvokli.

LAUVA

Jums šajā nedēļā vajadzētu pievērst uzmanību citu cilvēku jūtām, tāpēc atcerieties to, ka pret citiem ir jāizturas tā, kā Jūs gribētu, lai izturas pret Jums. Atklāta saruna var pilnībā izmainīt Jūsu attiecības ar citiem cilvēkiem, turklāt tikai uz to labāk pusi.

JAUNAVA

Jaunavām pēdējā septembra nedēļa solās būt visnotaļ mierīga. Zvaigznes Jums iesaka nepievērst uzmanību negatīvi domājošiem cilvēkiem, kā arī neņemt pārāk dziļi pie sirds viņu izteiktos vārdus. Nedēļas beigās Jūs gaida kāda patīkama tikšanās, kuras laikā Jums noteikti vajadzētu atcerēties, ka viss ir Jūsu rokās.

SVARI

Svaru sievietēm šajā nedēļā būs nepieciešams padomāt par savu dzīvesveidu, jo šis noteikti ir labvēlīgs laiks, lai rūpētos par savu veselību un veiktu kaut kādas procedūras, kuras Jūs jau sen esat atlikušas. Nedēļas nogalē Jūs varat pavadīt laiku ar draugiem vai arī veltīt laiku tam, lai atjaunotu kārtību mājās.

SKORPIONS

Šīs zīmes pārstāvēm pēdējā septembra nedēļa var negaidīti izjaukt kaut kādus plānus, taču uztraukumam nav pamata, jo pārmaiņas Jums nāks par labu. Zvaigznes Jums rekomendē vairāk laika pavadīt kopā ar savu ģimeni un draugiem, neaizmirstiet par to, ka neviens cits Jūs tik labi nesapratīs. Neliels izbrauciens brīvdienās var būt ļoti vērtīgs attiecībās ar otro pusīti.

STRĒLNIEKS

Šīm sievietēm zvaigznes iesaka septembra beigas veltīt darba jautājumu risināšanai. Ja Jūs iekavētās lietas atliksiet uz oktobri, tas neko labu nesola, tāpēc noteikti ir vērts savākt spēkus un pabeigt visu vēl šajā mēnesī.

MEŽĀZIS

Mežāžu sievietēm zvaigznes iesaka padomāt par komfortu mājās, jo, iespējams, ir pienācis laiks aizdomāties par remontu, mēbeļu pārvietošanu vai kādas lietas iegādi. Parūpējieties par savu noskaņojumu: jauns sporta veids, kaut kādas uztura izmaiņas vai vienkārši kāda jauna grāmata piepildīs Jūs ar siltumu un prieku.

ŪDENSVĪRS

Šajā nedēļā zvaigznes Jums iesaka nedaudz pārtraukt savu ikdienas skrējienu, apstāties un padomāt – ko Jūs gribat patiesībā?! Tikt skaidrībā ar šo jautājumu reizēm ir visnotaļ pagrūti, taču tas noteikti ir nepieciešams. Tad, kad būsiet atradušas atbildes uz visiem jautājumiem, Jūs piemeklēs veiksme. Atcerieties arī to, ka apkārtējo viedoklis bieži vien traucē, nevis palīdz, tāpēc klausiet tikai savai sirdij.

ZIVIS

Šīm sievietēm zvaigznes iesaka pievērst uzmanību savai mīlas dzīves pagātnei. Patīkama nostalģija var pārvērsties par kaut ko vairāk un dāvāt ilgi gaidīto laimi. Nebaidieties sapņot, jo sapņi mēdz piepildīties tikai tiem, kuri patiešām to vēlas.

Leave a Comment