Sieviešu Horo***ps nedēļai no 3. līdz 9. oktobrim

AUNS

Šīs zodiaka zīmes pārstāves bieži vien uzņemas ļoti daudz pienākumu un pēc tam ir gatavas sēdēt caurām naktīm, lai tos laikā izpildītu. Šajā nedēļā Jums noteikti tiek rekomendēts nepārvērtēt savus spēkus un beidzot nedaudz atpūsties, lai nekaitētu savai nervu sistēmai. Pārliecinieties par to, ka pietiekami izguļaties un vairāk laika pavadiet kopā ar sev tuvajiem cilvēkiem!

VĒRSIS

Šīm sievietēm šī nedēļa būs romantikas pilna, taču, neskatoties uz to, Jūsu romantiskajās attiecībās ar parādīties kaut kādi šķēršļi un pat atsvešināšanās. Jo mazāk Jūs par to domāsiet, jo vieglāk būs gan Jums, gan Jūsu mīļajiem, tāpēc veltiet laiku savai radošajai darbībai un darbam – tādā veidā visas Jūsu negatīvās domas tiks atstātas otrajā plānā.

DVĪŅI

Jums zvaigznes šajā nedēļā prognozē vajadzību pēc mājīgas atmosfēras, jo tā spēj veicināt Jūsu garīgo un fizisko relaksāciju. Tad, kad jutīsiet, ka spriedzes vairs nav, spēsiet nogludināt savas attiecības ar otro pusīti, turklāt šis periods ir visnotaļ labvēlīgs, lai atjaunotu visus nepieciešamos kontaktus.

VĒZIS

Lai šajā nedēļā neradītu sev nervu sabrukumu, izvērtējiet savus spēkus. Problēmu ir pietiekami daudz, taču Jūs ar tām visām varat tikt galā, tāpēc, ja kāda draudzene Jums piedāvā satikties, neatsakiet, jo Jums ir visas iespējas satikt kādu visnotaļ interesantu un pievilcīgu pretējā dzimuma pārstāvi.

LAUVA

Šī nedēļa Jums solās būt visnotaļ trauksmaina, bet Jums taču patīk piedzīvojumi, vai ne?! Galvenais ir saglabāt kontroli pār esošo situāciju, turklāt zvaigznes Jums šajā nedēļā rekomendē izvairīties no traumām, jo, lai tās sadziedētu, būs nepieciešams diezgan ilgs laiks. Kopumā nedēļa būs veiksmīga, jo nekādas nepatikšanas finansu vai mīlestības jomā nav gaidāmas.

JAUNAVA

Jums šajā nedēļā lielāku uzmanību vajadzētu pievērst savai Vese***ai, tad arī visas Jūsu lietas ritēs veiksmīgi. Šī ir nedēļa, kad Jūs varat visu – iegūt jaunas paziņas, tai skaitā arī mīlestībā, vai dabūt paaugstinājumu darbā, galvenais – ejiet uz priekšu un esiet Jūs pašas!

SVARI

Jums ir ļoti grūti noturēties līdzsvara stāvoklī, tāpēc šajā nedēļā sekojiet līdzi tam, lai pār Jums nedominētu Jūsu negatīvās emocijas, jo attiecības, kurās šobrīd esat, no tā var ļoti ciest. Pamēģiniet atslābt – tikties ar draugiem, aiziet uz sporta zāli, jo aktivitāte Jums viennozīmīgi uzlabos garastāvokli.

SKORPIONS

Jums šajā nedēļā ir īpaši augsts risks iegūt kādu elpošanas sistēmas slimību, tāpēc šajā ziņā esiet ļoti uzmanīgas. Visās pārējās dzīves sfērās Jūs gaida visnotaļ paredzama notikumu gaita, tāpēc klausiet savai intuīcijai, rīkojieties tā, kā plānots un atcerieties par saaukstēšanās profilaksi.

STRĒLNIEKS

Ja Jūs gadījumā šajā nedēļā vēlaties mainīt savu darba vietu un esat pat kaut ko atradušas vietā, tad labāk tomēr būtu nogaidīt, jo šobrīd Jūsu lēmums var būt pāragrs. Ļoti iespējams, ka par sevi liks manīt kaut kādas Jūsu vecās draudzenes, ar kurām ļoti ilgu laiku neesat tikušās, noorganizējiet tikšanos un atļaujiet sev mazliet atpūsties.

MEŽĀZIS

Jums šī nedēļa var izrādīties ne visai stabila, jo var rasties problēmas gan ar finansēm, gan attiecībām, taču tas nebūt nav jāuztver kā pasaules gals. Viss, kas Jums šobrīd ir vajadzīgs – pabūt vienatnē un mierīgā gaisotnē strādāt. Tiklīdz Jūs ķersieties klāt visām šīm problēmām, saglabājot savu iekšējo līdzsvaru, Jūs tās arī atrisināsiet.

ŪDENSVĪRS

Oktobra sākumā ļoti daudz Jūsu laika aizņems mājsaimniecības darbi, tāpēc zvaigznes Jums noteikti iesaka tiem pieslēgt klāt arī savus tuviniekus, kuri Jums varētu palīdzēt pēc iespējas ātrāk ar visu tikt galā. Šī nedēļa no Jums prasīs ne tikai ļoti daudz enerģijas, bet arī finanses, tāpēc salīdzinoši laicīgi sastādiet savu izdevumu plānu.

ZIVIS

Jums šajā nedēļā varētu būt grūti runāt par saviem pārdzīvojumiem un domām, tāpēc pacentieties to visu vēl apdomāt un paturēt pie sevis, nevis iesaistīt tajā kādu sev tuvu cilvēku. Darbā būs vērojama visnotaļ liela aktivitāte, kas rezultātā var vainagoties ar prēmiju.

Leave a Comment