Sieviešu Horo***ps nedēļai no 30. janvāra – 5. februārim

 

woman-reading-book

 

AUNS

Jums šajā nedēļā pilnīgi noteikti nevajadzētu atteikties no ambicioziem uzdevumiem un grandioziem projektiem, taču astrologi iesaka neieņemt cietoksni vētras laikā. Nozīmīgākie notikumi parasti sākas ar sīkumiem, tāpēc, sperot nelielus solīšus uz priekšu, Jūs panāksiet daudz vairāk. Atceroties to, Jūs pilnīgi noteikti ieekonomēsiet spēkus, un februāris Jums iesāksies uz visnotaļ pozitīva viļņa, bet pozitīvā enerģētika, savukārt, kļūs par uzticamu palīgu visā tālākajā.

 

VĒRSIS

Jums šajā nedēļā ir ieteicams atpūsties un atjaunot savus spēkus, taču ķerties klāt pie šīm, bez šaubām, patīkamajām lietām vajadzētu ļoti pārdomāti. Tas Jūs var nedaudz izsist no sliedēm, un Jūs padosieties, tāpēc astrologi Jums šo atpūtu iesaka veltīt savai attīstībai. Lielu palīdzību šajā ziņā Jums sniegs fiziskās aktivitātes, kas arī palīdzēs nezaudēt formu un baudīt pretējā dzimuma uzmanību.

 

DVĪŅI

Jums šī nedēļa solās būt visnotaļ veiksmīga. Visi apstākļi sakritīs tā, lai Jūs gūtu panākumus, un arī zvaigznes pilnīgi noteikti būs Jūsu pusē. Par šķērsli var kļūt Jūsu neticība saviem spēkiem, kā arī enerģijas tērēšana pa tukšo. Esiet uzmanīgas arī dažādās konfliktsituācijās, ievērojiet neitralitāti, parādiet sevi no tās labākās puses. Brīvdienās Jums vajadzētu satikties ar savu iemīļoto vai arī pavadīt laiku kopā ar draugiem.

 

VĒZIS

Jūs šajā nedēļā būsiet gatavas pārsteigt. Īpaši veiksmīgi būs Jūsu ieguldījumi nākotnē. Varat aizdomāties par to, kā interesanti pavadīt atvaļinājumu, pierakstīties kaut kādos kvalifikācijas paaugstināšanas kursos vai atsvaidzināt savu imidžu. Pie stingras pozīcijas “es to izdarīšu”, jau februāra beigās Jūs varēsiet manīt pirmos rezultātus. Personiskajās attiecībās Jums vajadzētu ieturēt nelielu pauzi un piekāpties partnera iniciatīvai.

 

LAUVA

Februāra sākums – jauni panākumi mīlas frontē pilnīgi visām Lauvenēm, taču tām, kuras jau atrodas visnotaļ spēcīgās savstarpējās attiecībās, noteikti vajadzētu padomāt par to, vai ir vērts spēlēties ar uguni. Kaislīgi strīdi, salauztas sirdis vai romantiskas pastaigas zem zvaigžņotajām debesīm – izvēle ir Jūsu ziņā.

 

Lasi vēl: Nedēļas Horo***ps no 30. janvāra – 5. februārim – uzzini savas veiksmīgās dienas!

 

JAUNAVA

Lietišķajā sfērā vissvarīgākais – nenoiet no sava ceļa. Darbs, pārrunas, kāds neparasts projekts vai perspektīvs komandējums – no tā visa pilnīgi noteikti nevajadzētu atteikties. Tad Jūs gaida arī panākumi, turklāt nemaz ne tik tālā nākotnē. Šajā nedēļā gan zvaigznes no debesīm labāk negaidīt, jo tas var samazināt Jūsu pašu motivāciju.

 

SVARI

Jums šajā nedēļā vajadzētu ieklausīties savā intuīcijā. Jūs pat to varat censties attīstīt, bet gaidīt to, kad tā pati pie Jums atnāks, nav vērts, jo ir pienācis aktīvas rīcības laiks. Lēmumi būs patīkami un tie pilnīgi noteikti ietekmēs arī Jūsu turpmāko dzīvi.

 

SKORPIONS

Uzticot savas lietas kādam no malas, esiet ļoti uzmanīgas un akurātas, jo mēneša sākumā Jums patiesībā vajadzētu uzturēties tikai un vienīgi starp visuzticamākajiem cilvēkiem. Šī nedēļa var atnest arī kādas spontānas tikšanās un negaidītus zvanus, kas var izmainīt Jūsu dzīvi. Jūsu spēja aprēķināt visu jau iepriekš pateiks Jums priekšā, kā rīkoties šādā gadījumā.

 

STRĒLNIEKS

Jūs pilnīgi noteikti pieļausiet daudz mazāk kļūdu, ja visu analizēsiet un pamatosiet. Nav teikts, ka visu vajadzētu aizstāt ar reālu rīcību, taču zvaigznes šajā nedēļā pilnīgi noteikti būs labvēlīgas pret aktīvajām un mērķtiecīgajām Strēlniecēm. Mīlas frontē nevajadzētu aizrauties ar komplimentu izteikšanu savam vīrietim, it īpaši tādā gadījumā, ja tikai nupat esat uzsākuši attiecības.

 

MEŽĀZIS

Lai aizstāvētu savas intereses, Jums šajā nedēļā noderēs racionāla pieeja. Jūs visnotaļ viegli atstāsiet aiz borta visus tos, kuri mēģinās Jums traucēt vai ar Jums manipulēt. Tajā pat laikā tieši februāra sākumā Jūs varat izlabot savas pagātnes kļūdas un izdarīt secinājumus, bet nedēļas nogali vajadzētu pavadīt aktīvi.

 

ŪDENSVĪRS

Jūs sajutīsiet, ka pavisam tuvu ir Jūsu zvaigžņu stunda, tāpēc pielaikojiet viskrāšņākos tērpus un gatavojieties mirdzēt. Esiet gatavas negaidītiem likteņa pavērsieniem, pat ja Jūsu plānos ir tikai mierīgas brīvdienas pie televizora. Labs pašnovērtējums noderēs pilnīgi visās dzīves sfērās.

 

ZIVIS

Par Jūsu ienaidnieku šajā nedēļā var kļūt inerce. Gaidot motivāciju no ārpuses, Jūs diez vai pavirzīsieties uz priekšu, tāpēc centieties veikt kaut nelielus soļus ceļā uz savu mērķi. Tādā veidā Jūs liksiet saprast Visumam, kas tieši Jūs interesē. Pretējā gadījumā zvaigžņu labvēlība ies secen, un Jūs iegūsiet mierīgu un atvieglotu nedēļu, taču bez vēlamā gala rezultāta.

 

Leave a Comment