Sieviešu horoskops nedēļai no 5. līdz 11. novembrim – sagaidāmas dažāda veida šķiršanās!

Strēlnieks

Nozīmīgs aspekts no 5. līdz 11. novembrim ir sociālā dzīve. Strēlniekam būs jāsaglabā kontakti, jāveido savienojumi, pēkšņi jāpalīdz draugiem nepatikšanās un jāšķiras no manipulatoriem, kuri tikai izmanto, lai sagrābtu karstumu ar kāda cita rokām. Varbūt lietas atgādinās par sevi, ka labāk ir atbrīvoties, lai kļūtu laimīgāki.

Ceturtdien jūs varat attapties sarežģītās situācijās, taču, neraugoties uz to, Strēlnieks varēs elpot dziļi ar pilnu krūti. Piektdien piesargieties no tenkām un, pats galvenais, neiesaistieties to izplatīšanā.

Lasi arī: Maskas un kompreses nogurušai ādai

Mežāzis

Pirmdien dāmām, kas dzimušas zem Mežāžu zīmes, ir nozīmīga diena. Jūs varat apskatīt pazīstamas lietas no jauna leņķa. Šajās dienās bieži vien tiek konstatēts, ka labākais kandidāts pastāvīgajam partnerim ir bijis visu šo laiku blakus vai hobijs var radīt ienākumus. Necentieties rakt dziļi: visi noslēpumi tagad būs virspusē.

Trešdiena un ceturtdiena ir dienas, kad apkārtējie cilvēki var sajaukt datumus, pabraukt garām pieturai vai aizmirst par kolēģa dzimšanas dienu, savukārt Mežāzis jutīsies ērtāk nekā jebkad agrāk. Ja kaut kas noticis ar viņiem, ir pienācis laiks tuvāk uzzināt, ja Visuma neparāda, ka taktika ir jāmaina.

Ūdensvīrs

Nedēļas sākumā, Ūdensvīrs var tikties ar šķēršļiem un šaubām, netiek izslēgtas nelielas problēmas, piemēram, pazaudēts cimds vai aizmirstas atslēgas mājās, kas, tomēr, pa lielam sabojās noskaņojumu, un nedēļas iespaidu arī.

Tomēr padoties negatīvai attieksmei ir nevēlams. Novembris ir smalkās enerģētikas regulēšanas mēness, kad sestā sajūta var burtiski vadīt tos, kas uzticas iekšējai balsij. Vienkāršā aprūpe pirmdienā un otrdienā palīdzēs atbrīvoties no depresijas un baudīt nedēļas priekšrocības uz simts procentiem.

Lasi arī: Kā krāsas maina enerģiju dzīvoklī

Zivis

Astrologi iesaka Zivīm būt uzmanīgākām sabiedrisko attiecību jomā. Jūs varat iegādāties vērtīgu sabiedroto vai noderīgu patronu, ja neaizmirstiet par pieklājību un pakļautību. Ir svarīgi nosūtīt vēstules laicīgi, it īpaši strādājot, atbildot uz zvaniem, mijiedarboties ar kolēģiem.

Bet otra galējība arī ir ļoti bīstama. Tas ir vienkārši neiespējami visus iepriecināt, un tas ir normāli. Nolemjot visiem izpatikt, nevienu nepievilt, būt noderīgai darbiniecei, nedēļas nogalē jūs varat saprast, ka enerģijas ir atlicis maz un sajusties kā izspiests citrons, un nogalei vēl bija tik daudz vilinošu plānu saplānots. Jums nevajadzētu pilnveidot ieradumus, kas atņem dzīvības spēku.

Avots: dailyhoro

Leave a Comment