Sieviešu horoskops nedēļai no 5. līdz 11. novembrim – sagaidāmas dažāda veida šķiršanās!

Lauva

Svētdien Lauvas izmantos to, kur tas visvairāk nepieciešams. Pat veiksmes pārbaudīšanas atslēga var būt pat nejaušība vai sīkums. Šajās dienās ir izdevīgi gan biznesa, gan personīgā rakstura piedāvājumi, noderīgi kontakti, un ar dažām prasmēm jūs varat burtiski kontrolēt cilvēkus saviem mērķiem.

Tomēr pat nedēļas sākums var dot Lauvām labas iespējas, ja jūs domājat pozitīvi un mēģiniet redzēt visu, kas nav šķērslis, bet iespēja sasniegt vairāk. Iespējams, ka nedēļa nebūs bez problēmām, bet Lauvas nebūtu Lauvas, ja viņas klanītos grūtību priekšā.

Lasi arī: Finanšu horoskops 2018. gada novembrim – būs jāpieliek gribasspēks, lai pārvarētu likstas!

Jaunava

Nedēļā no 5. novembra līdz 11. novembrim Jaunavām ir divas īpašas dienas – pirmdiena un sestdiena. Pirmajā nedēļas dienā daudz būs notikumu, parādīsies vājās puses, kļūs skaidrs, kādā virzienā ir labāk kustēties, lai Visums un Fortuna labvēlīgi reaģē.

Sestdien, būs skaidrs, kas neļauj sasniegt vēlamo, ja ir nepieciešamas izšķirošas darbības. Svarīgs aspekts: iespējams, ka emocionāli uzliesmojumi, vardarbīgas izkļūšanas sekas, sajūta, ka atrodaties krustcelēs un pat iekšējā krīze, tāpēc piektdienas vakarā jūs varat izmantot meditāciju sievietēm pirms gulētiešanas. Nosakot, kā vislabāk meklēt, lai nonāktu pie mērķa, vēl ir jāgaida svētdiena: daudz kļūs skaidrāks.

Svari

Lai gan svētdiena ir ideāla radīšanai, vēlmju izpildei, romantisku sapņu vai treknrakstā pieņemtu finanšu lēmumu pieņemšanai, Svari var neizmantot viņiem pieejamās perspektīvas. Neatrisināts potenciāls draud ar iekšējo konfliktu un kairinājumu. Visu nedēļu fiziskās aktivitātes ir izdevīgas, lai mazinātu stresu, bet ļoti vidējos apmēros, nepārpūlieties.

Otrdien un sestdien ir piemērotas dienas, lai atrastu sevi. Nu, piektdien, apkopojot darba nedēļu, jums nevajadzētu palikt darbā līdz vēlai naktij, lai vakars tiktu pavadīts patīkamā atmosfērā un siltā kompānijā.

Lasi arī: Horoskops 2018.gada novembrim – dzīve dažās sfērās būs neparedzama!

Skorpions

Lai gan visa nedēļa kopumā ir pozitīva enerģija, Skorpionu dāmām piektdien ir jābūt uzmanīgām. Pastāv liela varbūtība, ka rokās nolaidīsies, viss mainīsies, darbavietā būs nogurums un pat noslēpumaina vēlme doties brīvdienā dienas sākumā. Jums nevajadzētu pievērsties tam: visas Fortūnas iespējas un dāvanas paies garām.

Šonedēļ Vese***a ir svarīga joma. Neatkarīgi no svarīgām karjeras problēmām vai ilgi gaidītiem randiņiem, viss pamatojas uz imunitāti, sausām kājām un siltumu. Elpošanas metodes palīdzēs novērst stresu.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment