Sieviešu horoskops nedēļai no 16. – 22. janvārim

 

800x400-elitedaily_lumina_breakup

 

AUNS

Jums astrologi šajā nedēļā iesaka sevi iepriecināt ar kaut kādiem jauniem iespaidiem, jo Jūs būsiet ieslīgušas dziļā rutīnā. Nezaudējiet savu cīņas sparu un pārsteidziet sevi jau tagad! Pievērsiet uzmanību zīmēm, ko Jums sniegs Visums!

 

VĒRSIS

Jūsu panākumu atslēga šajā nedēļā būs saprātīga patstāvība. Nav vērts sev uzkraut visas pasaules smagumus, taču nelielas uzvaras, kas kļūs par Jūsu pūļu rezultātu, cels Jūsu pašapziņu. Šī nedēļa ir lieliski piemērota tam, lai pamēģinātu kaut ko jaunu!

 

DVĪŅI

No Jums otrā janvāra puse prasīs aktīvu darbību. Neuztraucieties arī par to, ja Jūsu pūles neatmaksāsies, jo visam savs laiks. Ir pienācis laiks saņemt sevi rokās un ķerties pie lietas, bet, lai Jūsos no jauna pamostos entuziasms, nemēģiniet rīkoties piespiedu kārtā, vispirms atjaunojiet savus spēkus un enerģijas balansu.

 

VĒZIS

Šajā nedēļā Visums Jums, iespējams, dāvās “laimīgo biļeti”, taču Jums noteikti būs jāspēj atpazīt šī zīme no “augšas”. Neatsakiet palīdzību tiem, kuri to lūdz, jo arī augstsirdību un gatavību palīdzēt saviem tuvākajiem Visums noteikti novērtēs. Atdodot enerģiju, esiet gatavas pateicībai!

 

LAUVA

Jūs šajā janvāra nedēļā dzīsieties pakaļ kaut kādiem nesasniedzamiem ideāliem. Nevadieties pēc apkārtējo vārdiem, reklāmām un citu diktētiem modeļiem. Lai gala rezultātā nebūtu sasaistītas ar nepareizajiem cilvēkiem vai vietām, ir ļoti svarīgi klausīt savai sirdij!

 

Lasi vēl: Nedēļas horoskops no 16. – 22. janvārim – uzzini savas veiksmīgās dienas!

 

JAUNAVA

Jums šajā nedēļā noderēs sevis savaldīšanas prasme. Pat tad, ja liekas, ka visa pasaule ir noskaņojusies pret Jums, turiet sevi rokās! Šī situācija neturpināsies mūžīgi, turklāt beigās Jūs būsiet uzvarētājas. Strīdos saglabājiet nosvērtību, ļoti stingri, bet tajā pašā laikā mierīgi aizstāvot savu dzīve nostāju, kā rezultātā Jūs atstāsiet iespaidu uz absolūti visiem.

 

SVARI

Jūs uz janvāra beigām jutīsiet spēku pieplūdumu un vēlēsieties pārmaiņas. Pilnībā iespējams, ka izlemsiet kardināli mainīt savu tēlu, iedomāsieties par darba maiņu vai arī vēlēsieties lauzt pāris stereotipus, kas attiecināmi uz Jūsu personību. Rīkojieties, cenšoties pārdomāt arī pāris tālākos gājienus uz priekšu – tā Jūs vēl vairāk visus pārsteigsiet!

 

SKORPIONS

Neturieties pie pagātnes! Iespējams, ka Jūs šajā nedēļā patiešām izlemsiet no kaut kā atvadīties. Lai kas vai kurš tas arī būtu, pacentieties atbrīvoties no šīm lietām- vai cilvēkiem- vampīriem, kas izsūc Jums enerģiju! Atbrīvojot vietu jaunajam, Jūs piesaistīsiet veiksmi visam 2017. gadam!

 

STRĒLNIEKS

Jums šajā nedēļā var uzsmaidīt veiksme tieši mīlestības jomā, tāpēc drosmīgi eksperimentējiet ar savu matu krāsu, jauniem tērpiem un neparastiem aksesuāriem, jo komplimentu laiks vairs nav aiz kalniem, bet, lai nodrošinātu sev panākumus, pievērsiet uzmanību arī savai iekšējai pasaulei.

 

MEŽĀZIS

Jums astrologi šajā nedēļā vismaz uz laiku iesaka noslēpt savus ērkšķus, jo skarbuma un vēsuma izrādīšana var nospēlēt pret Jums. Šīs janvāra dienas Jūs varat veltīt tam, lai izlīgtu ar kādu, aizmirstu par nesaskaņām un rastu kompromisu pat ar biznesa partneriem.

 

ŪDENSVĪRS

Jūs šajā mēnesī pilnīgi noteikti varat paļauties arī uz Visumu, jo tas atbildēs uz Jūsu kvēlākajām vēlmēm, taču Visumu nevajadzētu arī maldināt – lūdzot ko vienu, bet vēloties ko citu! Dariet visu, kas Jūsu spēkos!

 

ZIVIS

Padomājiet, izvēlēties, bet izlemjot – nedomājiet! Izvēloties virzienu, vajadzētu drosmīgi doties uz priekšu, nevis tērēt savu brīvo laiku pārdomām. Atcerieties, ka labāk ir kļūdīties, nekā palaist garām iespēju! Šajā nedēļā Jūsu rokās būs visas kārtis, lai strīdīgās situācijas pavērstu savā labā un tiktu galā ar kaut kādām ieilgušām pretrunām.

 

Leave a Comment