Sieviešu ieradumi, kurus vīrieši vienkārši nevar paciest

Sievietēm vienmēr vajadzētu aizvērt tualetes durvis

Ir tiešām pretīgi redzēt sievieti kārtojam savas vajadzības. Neatstāj tamponus aiz sevis, jo vīriešiem tas ir ļoti nepatīkams skats.

Materiālistes

Vīriešiem nepatīk sievietes ar pārāk materiālistiskiem uzskatiem. Ja viņa izsaka pārāk daudz komentāru par vīrieša rokas pulksteni, kurpēm vai automašīnu, ar ko viņš brauc, tad viņam zūd interese.

Spiediens

Vīrieši vēlas satikties ar sievietēm brīvā, nepiespiestā gaisotnē. Ja vīrietis jau ir nomākts un uz viņu vēl tiek izdarīts spiediens, tad arī zūd interese.

Kritika

Vīriešiem nepatīk, ka sievietes viņus kritizē citu cilvēku klātbūtnē. Ja viņi izdara kaut ko nepareizi, tad to labāk pateikt aci pret aci.

Visu grib zināt

Tiešām nav forši, ja draudzene vēlas zināt visu – kur tu ej un ko dari. Vīrieši jūtas apspiesti, jo tiek vērots katrs viņu solis.

Greizsirdība

Dažreiz ir labi būt greizsirdīgai, bet vīrieši nevar ciest greizsirdības strīdus.

Sievietes, kas nedomā par nākotni

Vīriešiem nepatīk sievietes, kurām nav savas dzīves un darba. Viņi vēlas tādu sievieti, kas ir atbildīga un var pati par sevi parūpēties.

Vīriešiem pēc garas darba dienas vajadzīgs miers

Kad tavs vīrietis pārnāk no darba, atļauj viņam pusstundu atpūsties. Sasveicinies, noskūpsti, bet nesāc uzreiz runāt par to, ko tev vajag.

Krasas izmaiņas

Katrs vīrietis baidās, ka viņa draudzene pēkšņi nogriezīs īsus matus, pieņemsies svarā vai arī vairs negribēs mīlēties.

Sievietes, kas nav sociālas

Sievietēm nevajadzētu sēdēt mājās un gaidīt vīrieša zvanu. Visi vīrieši vēlas zināt, ka viņu draudzenēm ir draugi un ka viņas pavada laiku arī ar citiem cilvēkiem.

Avots: www.womendailymagazine.com

COMMENTS

Leave a Comment