Sieviete aizgāja no stresa pilna darba pilsētā, lai darītu šo – ļoti laba ideja!

Kādu dienu 2014. gadā Lena apciemoja kādu fermu, kurā viņa no pirmā acu uzmetiena iemīlēja mazās kaziņas. Tas noveda pie organizācijas Goats of Anarchy izveides. Tā ir organizācija, kas specializējusies kazu aprūpē, kurām ir īpašas vajadzības.

1

2

“Tas ir pilnīgi skaidrs, ka es vēlējos šādu dzīvesstilu. Es nomainīju augstpapēžu kurpes pret mēslu zābakiem un savu Mercedes pret Chevy pikapu.” Un Lena sakot, ka viņa neko no tā nenožēlo un izbauda katru šī darba minūti.

3

Lasi vēl: Tu piekrīti? Šai sievietei, iespējams, ir labākais darbs pasaulē!

Daži cilvēki uzskatīja, ka es esmu bezatbildīga, jo pametu labu darbu bez nekāda plāna, bet es jutu, ka tas ir mans liktenis.”

4 5

Pirmajā dienā pēc tam, kad Lena dalījās ar savu stāstu vietnē Instagram, viņa ieguva jau 30 000 sekotāju. Viņa saka: “Tad, kad tu atrodi un seko savai kaislībai, visas tās nejēdzīgās lietas, kas iepriekš šķita svarīgas, kļūst mazsvarīgas.” Tagad viņa ir vairāk noraizējusies par to, kā palīdzēt kazām-invalīdēm un kazām, no kurām mātes ir atteikušās nekā par to, kādas kurpes šodien vilkt.

6 7

Vēl papildus Lena ir adoptējusi arī mini zirgu, mini ēzeli, divus trušus un cūku – un viņa saka, ka nevarētu būt laimīgāka!

Iedvesmojošs stāsts!

8

Avots: boredpanda.com

Leave a Comment