Sieviete apgalvo, ka no šī dzēriena viņa kļūstot AKLA! To lieto DAUDZI no mums

Lēnas diēta sastāv no 28 bundžiņām Red Bull enerģijas dzēriena. “Es tik ļoti pieradu pie enerģijas dzēriena, ka man to vajadzēja visu laiku. Man arī nebija laika, lai kaut ko gatavot, jo nākas rūpēties par bērniem, tāpēc ēdu tikai naktīs, kad lielākoties pārtika ir pusfabrikāti un fast food,” par savu dzīves ritmu stāsta Lēna.

Viņa mēnesī iztērē aptuveni 611 eiro no sava ikmēneša bērnu pabalsta, kas sastāda 2445 Eiro, lai iegādātos enerģijas dzērienu.

lēna2

“Aptuveni 5 gadus es piedzīvoju migrēnas un asas galvas sāpes, bet es to visu ignorēju un dzēru pretsāpju līdzekļus,” atminas Lēna. “Tad es vairs nespēju pacelt savu galvu no gultas un mana redze bija aptumšojusies. Pēc tam es pavadīju 6 dienas Slim**cā.”

Tagad Lēna ir izrakstīta no Slim**cas un ir atteikusies no Red Bull, kā arī zaudējusi 12kg no sava svara, bet ārsti viņai noteikuši zaudēt vēl 30kg, lai būtu iespēja izvairīties no galvas operācijas. Lēna ir apņēmības pilna, bet saka: “Es domāju, ka Slim**cai vajadzētu nodrošināt motivēšanas grupu, lai cilvēkiem kā man, būtu vieglāk nomest svaru!”

Paši Red Bull ražotāji informē, ka dienā nevajadzētu lietot vairāk kā 5 bundžiņas dzēriena, kas ceļ spārnos.

Avots: trendingstylist.com

COMMENTS

  • <cite class="fn">Realmaven</cite>

    sed uz pabalstiem un vel diktee kam vajadzetu izveidot motiveshanas grupu… ja jebu nx… nesaprotu kaa taa man nepaveicaas ka piedzimu ka viirietis, jastraadaa, jamaksaa visi rekini, jauztur sieviete, bet sievieteem kas nekaish, sarazho bernus kaa cuuku maatiite un dzivo uz pabalstiem un veel reklamee visur ka vinas profesija esot – mamma!

    • <cite class="fn">Ieva</cite>

      kurš tad cits audzinās tos bērnus,ja ne sieviete? Tu? Lūdzu! Sieviete jau var arī pastrādāt! Tici man, pēc 1 dienasTu jau skriesi uz darbu,lai “atpūstos” no bērniem!.
      Audzināt bērnus nav nekāda izprieca! Tai jāpieiet ar atbildību.
      Pašai ir bērni un nesūdzos. Paši ar vīru gribējam,paši audzinam. Un nevajag Tev dir**,ka visas sievietes vienādas. Tā pat kā visi vīrieši nav vienādi!
      Un arī tava mamma Tevi laida pasaulē, tad jau arī viņā ir cūkumātīte! Padomā,ko runā!

Leave a Comment