Sieviete atrod 100 gadus vecas mīlestības vēstules – un arī pāri, kurš tās rakstījis!

Teliho mājā, kas tika uzcelta 1935. gadā, bija ieplaisājuši griesti un veicot atjaunošanas darbus, sieviete bija pārsteigta atklāt milzīgu kaudzi ar mīlestības vēstulēm, kas rakstītas 20 gadus pirms māja tika uzcelta.

Vēstuļu kaudzīte bija paslēpta jumtā, kur tā sēdēja uz jumta spārēm.

Uz vēstulēm tika norādītas dažādas adreses, sākot ar Pensilvāniju, beidzot ar Ilinoisu.

Teliho pastāstīja: „Acīmredzot tas bija kas ļoti vērtīgs kādam cilvēkam.” Viņa zināja, ka viņai uzticēts atrast mīlniekus un viņu ģimenes, lai nodotu tiem šos mīlestības apliecinājumus.

Viņa atklāja, ka sākotnējie mājas īpašnieki bija Pauls Arnolds un viņa sieva Karolīna. Viņi tur dzīvoja kopš 1947. līdz 1960. gadam, bet diemžēl vēlāk Pauls noMir*s.

Mēģinot atrast viņu radiniekus, Teliho saviem Facebook draugiem pajautāja, kā rīkoties.

Šis ieraksts piesaistīja Kellija Arnolda uzmanību, viņš bija Paula Arnolda mazdēls. Arnolds ir pārliecināts, ka viņa vecvectēvs šīs vēstules adresējis savai sievai Hannai.

Arnolds pastāstīja: „Pirmais, par ko iedomājos, bija tas, ka ir brīnišķīgi, ka Džīna veltīja laiku, lai  mēģinātu mani atrast. Tad es sapratu, ka bija jauki atsvaidzināt manu atmiņu, lasot šīs vēstules. Ir pagājis krietns laiks, kopš šo cilvēku vairs nav mūsu vidū.”

Avots: www.womansday.com

Leave a Comment