Sieviete izglābj no Nā*es savu Iz**rotāju; Kāpēc?

Sūzena, kurai ir 56 gadi, pagājušā gada pavasarī tika ieslodzīta savas mātes mājā, kurā ieradās viņas bijušais dzīvesbiedrs.

62 gadus vecajam vīrietim līdzi bija paņemts “Iz**rošanas komplekts”, kas sastāvēja no skoča un viagras. Viņš draudēja Sūzenai ar nazi pie viņas rīkles, pirms metās viņai virsū uz brutāli to Iz**roja.

Pēc uzbrukuma, padarītā nozieguma, viņš īsi pēc tam iedzēra sauju tablešu, lai veiktu pašnāvību, bet pati Sūzena viņu izglāba, izsaucot ātro palīdzību.

“Tas draņķis bija mani pazemojis un traumējis gan fiziski, gan garīgi. Es nekādā gadījumā nepieļautu, ka viņš nestātos tiesas priekšā un nesaņemtu pelnīto sodu,” situāciju skaidro cietusī.

Uzbrucējam tika piespriesti 10 gadi ieslodzījumā.

Iz**rotājs

“Mēs bijām kopā 10 gadus. Tas bija gļēvākais veids, kā izsprukt no gaidāmā soda. Es nemaz nepieļāvu domu, ka es viņam varētu atļaut šo prieku. Izglābjot savu Iz**rotāju, es varēju saņemt taisnīgumu, lai varētu turpināt savu dzīvi,” stāsta Sūzena.

Bijušais dzīvesbiedrs nebija spējīgs atrast darbu un reizēm bija rupjš, tāpēc viņu attiecības beidzās. Viņš atteicās izvākties no mājas, tāpēc Sūzena pārvācās pie savas mātes. Tad viņš sāka veikt regulārus zvanus un gaidīt viņu pie darba. Liktenīgajā vakarā viņš parādījās pie mājas durvīm, ar lūgumu palīdzēt aizpildīt dokumentus.

“Man viņa kļuva žēl, tāpēc es viņu ielaidu iekšā,” atceras cietusī. “Es ieslēdzu tējkannu, bet viņš jau bija pielavījies man aiz muguras un pielicis nazi pie manas rīkles nočukstot: “Vairs nebūs nekāda jaukā Pītera”.

Pēc Iz**rošanas viņš apsēdās pie virtuves galda un sāka dzert tabletes stāstot, kā viņš sasies viņu, uzšķērdīs viņas ķermeni un atstās viņu, lai tas ir pirmais ko ierauga viņas māte.

“Tagad es esmu drošībā, bet šaubos, ka kādreiz vēl spēšu uzticēties kādam vīrietim,” atzīst Sūzena.

Avots: mirror.co.uk

Leave a Comment