Sieviete, kura nometa milzīgu svaru, nosodītājiem un neticētājiem atbild labākajā iespējamajā veidā!

Ievietojot savas bildes internetā, viņa cerēja, ka pievērsīs uzmanību arī citiem cilvēkiem, kuriem ir svara problēmas. Viņa izveidoja Facebook lapu Simone’s Journey To Health (Simonas ceļojums līdz Vese***ai), kurā viņa dalījās ar savām bildēm, kurās redzams, kā mainās viņas augums. Kad Simona beidzot bija sasniegusi savu mērķi zaudēt pusi no sava ķermeņa svara, viņa ievietoja “pirms un pēc” bildi, lai visi varētu novērtēt ieguldīto darbu.

1

“Es nespēju aprakstīt vārdos, kādu sajūtu rada šis sasniegums,” raksta Simona zem savas bildes. “Ar lielu apņemšanos, gribasspēku, motivāciju un kompromisiem es esmu sasniegusi savu mērķi.”

Kamēr lielākā daļa komentāru bija uzmundrinoši, daudzi Simonai uzbruka, sakot, ka šis ir neīsts stāsts. Viņa saņēma daudz negatīvu komentāru – sākot ar tiem, kuri teica, ka stāsts ir neīsts, beidzot ar to, ka viņai ir mainījies izskats – un ka nav redzamas nekādas strijas.

Lai apklusinātu negatīvi noskaņotos cilvēkus, viņa izsvērās par nopietnu soli ievietot bildi, kur ir redzamas sekas, kādas ir cilvēkam ar lieko svaru, ja viņš pēkšņi to ir zaudējis.

2

“Cauri savam ceļojumam es vienmēr esmu centusies būt atklāta par savu pieredzi un teikt cilvēkiem tieši to, kas notiek,” Simona paskaidro savā ierakstā. “Tāpēc tas, ja manu stāstu sauc par neīstu, ļoti sāp. Kad viss nonāca līdz manu striju publiskošanai, tad bija tikpat grūti. Tāpēc šeit nu tas ir – ceru, ka tas palīdzēs visiem neticētājiem.”

3

Jāsaka, ka viņa izskatās satriecoši!

 

Avots: www.womansday.com

Leave a Comment