Sieviete, kura sver 345 kilogramus, apprecējās un laulībā ir laimīga

Svars nav šķērslis laimei

Amerikānietei Sjūzenai pirms dzemdībām nebija liekā svara problēma. Bet pēc tam, kad viņa kļuva par māti, sieviete pamanīja, ka viņa strauji pieņemas svarā.

Sūzena centās zaudēt svaru, bet tas neizdevās. Tad viņa nolēma vairs neuztraukties par papildu kilogramiem, bet visu atstāt tā, kā ir. Kādu laiku sieviete pat strādāja par modeli lielo izmēru apģērbiem.

Laika gaitā amerikānietes svars palielinājās arvien vairāk. Svari rādīja 150, pēc tam 200 un vēlāk 300 kilogramus. Bet Sjūzena par to nebija apbēdināta. Viņa pat gribēja iekļūt Ginesa rekordu grāmatā kā pati resnākā sieviete pasaulē.

Lasi arī: Ukrainiete dzemdēja 12 gadu vecumā; Lūk, kā jaunajai māmiņai klājas tagad

Neskatoties uz viņas milzīgo svaru, Sjūzena atrada savu mīlestību. Turklāt mēs varam teikt, ka viņa apprecējās ļoti veiksmīgi. Galu galā viņas vīrs Pārkers strādā par pavāru. Tāpēc viņš bieži lutina savu izredzēto ar gardiem ēdieniem.

Fakts, ka viņa sievai ir liekais svars, vīrieti neuztrauc. Viņš saka, ka viņam vienmēr ir patikušas sievietes ar apjomīgām ķermeņa aprisēm. Pārkers mīl barot savu mīļoto.

Lasi arī: Vīrietis dzirdēja divus svešiniekus sačukstamies lidmašīnā – tad viņš ātri piegāja pie stjuartes ar neparastu lūgumu

Sjūzena atzīst, ka ir ļoti priecīga ar savu vīru. Amerikāniete arī saka, ka viņa atrodas ārstu rūpīgā uzraudzībā un visu notiekošo uzrauga profesionāļi.

Leave a Comment