Sieviete nomet 49 kilogramus, dzerot vienu tēju – tagad tu arī to vari!

“Jau pat 18 gadu vecumā es svēru 95 kilogramus,” saka Rīsa. “Es ienīdu savu ķermeni un nespēju nomest svaru – visu laiku man bija liela apetīte. Bet tas, kā es izskatījos, lika man ēst tikai arvien vairāk.”

1439391483-syn-wdy-1439231320-screen-shot-2015-08-10-at-22729-pm

Viņa jutās nelaimīga, un tā rezultātā Samanta sāka ēst neveselīgu pārtiku. Viņa ēda cukurotus, taukainus – ļoti neveselīgus produktus katru dienu.

Samanta saprata, ka viņai kaut kas ir jādara lietas labā tad, kad pēc ilgiem laikiem viņa atkal uzkāpa uz svariem. Pārbaudījusi savu ķermeņa masas indeksu, viņa uzzināja, ka ir slimīgi aptaukojusies. “Zināju, ka man ir jāmainās, citādāk es varu nomirt,” saka Rīsa.

“Cilvēki man teica, ka zaļā tēja ir kā superbarība, kas paātrina metabolismu, kā arī samazina apetīti. Sākumā es par to tikai pasmējos. Domāju, ka zaļās tējas dzeršanas iedarbība ir tikai mīts,” saka Samanta. 

Sākotnēji Samantai nepatika zaļās tējas stiprā garša un ka viņai vajadzēja sevi piespiest, lai to iedzertu. Bet drīzumā viņa jau no rīta izdzēra zaļās tējas krūzi ar citronu. Vēlāk viņa jau sāka dzert tasi tējas ik pēc stundas un nobeidza dienu ar vienu kārtīgu tējas krūzi pie televizora ekrāna. Kopumā dienā viņa izdzēra 9 zaļās tējas krūzes dienā. Pēc mēneša viņa jau bija nometusi aptuveni 6 kilogramus.

Protams, viņa atteicās arī no neveselīgās pārtikas, vismaz centās to ēst mazākos daudzumos. Samazināja arī cukura patērējumu dienā, tomēr zaļā tēja bija tas, kas visvairāk palīdzēja zaudēt lieko svaru. 

2

Tagad Samanta sver 59 kilogramus un viņa ar savu ķermeni ir laimīgāka, nekā jebkad. “Es tagad izskatos labāk, nekā tad, kad man bija 20 gadi. Daži cilvēki saka, ka viņi dienā apēd pat 5 augļus – man tās ir 9 krūzes zaļās tējas.” 

Avots: www.womansday.com

Leave a Comment